Η συμβίωση με το μηχανάκη έιναι μέχρι τώρα μικρή γιατι το αγόρασα πριν από δύο μήνες περίπου. Ενα ktm advenrure 990 s που το έβλεπα στον ύπνο μου τα δύο τελευταια χρονια. Μεχρι τώρα αυτο που έχω να πώ είναι ότι το μηχανάκι τα σπάει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρκουδόγκαζο, τόσο πολύ που στην αρχή και ιδιαιτερα στο χώμα με τρόμαζε. Στην ασφαλτο είναι πάρα πολύ καλό απλα το πρόβλημα είναι ότι η συμπεριφορά του και η απόκρηση που έχει το γκάζι σε κάνει να προσπαθεις για να μην οδηγήσεις σαν κανίβαλος!!!!!!!!Ταξίδι δεν έχω κάνει ακόμα αλλα είμαι σίγουρος πως θα υπάρχει πρόβλημα με την μαμά ζελατίνα. Τώρα για το χώμα δεν ξέρω τι να πω....................Αναρτήσεις απο άλλο πλανήτη,φρένα, γκάζι όλα είναι φτιαγμένα για το χώμα. Θέλει πολυ προσοχη γιατι εγώ τουλάχιστον ακόμα δεν το χω. Μαζευει τρελά χιλιόμετρα και ουκ ολίγες φορες έχω κυνδινέψει να την πατησω. Το πρόβλημα έιναι όταν χρειαστεί να σηκώσεις το μηχανάκι απο χάμω
. Τότε καταλαβαίνεις ότι οδηγεις ένα μηχανάκι 230 κιλά και χρειάζονται τουλάχιστον 2 ατομα για να το σηκώσουν ειδικα αν πέσεις σε κανα περίεργο σημειο
.. Ότι και να πω νομίζω πως είναι απλα καταπληκτικο και είμαι
KTMνθουσιασμένος
Ότι αφορά για την συντήρηση του, ναι είναι ακριβή ναι μπορει να βγάλει προβλήματα αλλά ε και !? Ο Ιάπωνας που είχα πριν είχε βγει 6 φορές σε εγγυηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα μηχανάκια μας πρέπει να τα προσέχουμε για να μας προσέξουν και αυτά!!!!!!!