|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τελικα τι παιζει με τις εγγυησεις στην Ελλαδα?
Για αυτό παιδιά μου οι Χιώτες πάνε δυό – δυό. Και όσο πιο καλοπροαίρετοι είναι, τόσο μακρύτερα και καλύτερα φτάνουν στο μονοπάτι της ζωής.
Όσο για την απόλυτη παρατήρηση περί τελειότητος, έχετε δίκιο και ζητώ συγνώμη. |
|
|||
|
|||
Από όρους εγγύησης της μοτοσυκλέτας, έκδοση 11 /05.
|
|
|||
|
|||
Εγώ που το έχω αυτό;;
|
|
|||
|
|||
αυτο που μου δειχνετε ειναι της ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ....
εγω οπως ειπα και στην αρχη δεν θελω αυτο που λεει--ισχυριζετε ο καθε κατασκευαστης-αντιπροσωπος κ.τλ κ.τ. και ως δήλωσα στην αρχη ...με ενδιαφερει περισσοτερο το νομικο ΠΛΑΙΣΙΟ.... |
|
|||
|
|||
πριν 2 μήνες αγόρασα ψυγείο σπιτιού.Μέχρι και προχθές ο τεχνικός είχε έρθει 4 φορές για προβληματική λειτουργία.Τους ζήτησα να μου φέρουν άλλο λόγω του ότι αυτό όλοι καταλαβαίνουν πως είναι προβληματικό.Στην αρχή μου έλεγαν ότι εμείς σαν εταιρία έχουμε υποχρέωση να στο φτιάχνουμε.Οταν τους είπα να διαβάσουν τους 2 νόμους που ανέφερα παραπάνω σε άλλο post τότε άλλαξαν μυαλά μου ζήτησαν συγγνώμη και μου είπαν πάρτε ότι θέλετε από το κατάστημα.Σήμερα έρχεται το καινούριο.
Επίσης θα ήθελα να πω χωρίς να θέλω να προσβάλλω ανθρώπους του φόρουμ που έχουν μαγαζιά ότι οι εποχές είναι δύσκολες για όλους μας.Κανένας δεν θέλει να χάνει πελάτες σήμερα.Εγώ από το κατάστημα ου πήρα το ψυγείο πήγα και αγόρασα και άλλα προιόντα και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Οπως ανέφερα και πριν η εμπειρία μου από αμερικάνικες εταιρίες είναι οι 2 παρκάτω περιπτώσεις. 1.αλλαγή JEEP CHEROKEE 3,7 LIT. αξίας 49000 ευρώ με καινούριο μετά από 6 μήνες γιατί από την οροφή (μπάρες )έμπαιναν νερά. 2.κινητό BLACKBERRY μετά από 10 μήνες χρήση διότι παρουσίασε 2 φορές το ίδιο πρόβλημα μετά από επισκευή.μου έδωσαν 500 ευρώ πίσω ,όσο είχα πληρώσει για να το αγοράσω. Και δεν δουλεύουν έτσι οι αμερικάνικες εταιρίες επειδή φωνάζουν οι αμερικάνοι.Συμπεριφέρονται με σεβασμό απέναντι στον πελάτη τηρώντας τον νόμο γιατί αλλιώς το ίδιο το κράτος θα επιβάλλει υπέρογκα πρόστιμα. Last edited by geolag; 19-11-2010 at 13:28. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για σκέψου το λίγο... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μεταξύ μας ,,,είσαι και λιιιιιγο Καντεμάκος... Τhanks για τα infos.. |
|
|||
|
|||
Τελικά τι λέει ρε παιδιά? Να είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι – γνωστικοί πολίτες.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
1700 χλμ στην Βορεια Ελλαδα | saitman | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 32 | 20-08-2010 00:12 |
Η λίστα με τις καλύτερες επιδόσεις στην κατανάλωση καυσίμου. | Kolokas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 20 | 03-11-2009 13:37 |
Μονο στην Ελλαδα...no comment | georgekostas | Χιούμορ | 10 | 19-06-2009 14:35 |
Αξιολογήστε τις γνώσεις σας στην οδήγηση μοτοσυκλέ, Θα περνούσες σήμερα τις εξετάσεις | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 9 | 07-04-2009 10:24 |
Από τις 6 έως τις 15 Φεβρουαρίου το Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κλαυθμώνος | mvlad78 | Πολιτισμός | 6 | 02-02-2009 19:03 |