|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ 1200GS
Απόσπασμα:
γιαννη,σε ολους τους τυπους ελαστικων......αυτο συμβαινει
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
attack.... |
|
|||
|
|||
Επανέρχομαι μετά από καιρό, για ήθελα να έχω μια πιο σφαιρική εικόνα της απόδοσης των καινούργιων ελαστικών.
Τελικά έβαλα τα Metzeler από κατάστημα της Λ. Αλεξάνδρας, που έκανε καλύτερη τιμή από την τότε ενδιαφέρουσα προσφορά που είχε βρει το forum από κατάστημα αν θυμάμαι καλά στην Μιχαλακοπούλου. Με ίδια ποιότητα παροχής υπηρεσιών πιστεύω. Από τον Απρίλιο έχω κάνει 8,000 χλμ. Το λάστιχο στην αρχή άψογο, τώρα όμως αρχίζει να γλιστράει αλλά και να σπινάρει (δυστυχώς η μηχανή δεν έχει το antispinning), παρ΄ όλο που στα 50 μου δεν έχω πλέον πολύ απότομο χέρι στο γκάζι. Οι διαδρομές μου είναι σχεδόν αποκλειστικά πόλης με λίγες εκδρομές προς Επίδαυρο και αυτές πάντα μόνος. Επίσης συγχαρητήρια στο forum για τις οικονομικές συμφωνίες που κάνει προς όφελος των μελών. Αναφέρομαι στην συμφωνία με την Motion n Style. Θα πάω και εγώ εκεί επηρεασμένος και από τα σχόλια των συμforumιτών (σαν στρουμφάκια δεν ακούγεται?), για τον εκεί Θανάση και το επίπεδο εξυπηρέτησης, παρ΄ όλο που δεν έχω βασικά παράπονα από το συνεργείο μου στον Γέρακα. Σε αυτό που έχω παράπονο από την BMW γενικά, είναι η τόσο οργανωμένη ΄ληστεία΄, που μας κάνει μέσω τιμών εργατοωρών αλλά και ανταλλακτικών. Βρίσκω τις προσφορά της εταιρείας λογική, όχι μόνον ένεκα της οικονομικής κρίσεως αλλά και πιο ΄τίμια΄, ούτως ή άλλως. |
|
|||
|
|||
[QUOTE=KRASOPATERAS;151422]Για το Conti Trail τι εντυπώσεις υπάρχουν ?
Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο λάστιχο, το έχει δουλέψει κανείς? Είναι για gs1200.[/QUOTE πολύ καλό το Conti Trail .,. ''βεντούζα'' cool σε ταξίδι κρατήματα στη βροχή ., .,σε στροφες πλαγιασε οσο ''θές''..και σε παίρνει.,. στο χώμα ήπια πράγματα.,. |
|
|||
|
|||
Να πω και εγώ την δική μου άποψη μιας και στην προηγούμενη που είχα τη μηχανή φορούσε τα anakee 2 και ήμουν υπερευχαριστημένος! Τώρα στην καινούρια που πήρα εδώ και 2 βδομάδες φοράει τα metzeler exp και να πω την αλήθεια μετα απο 1100 χλμ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος ειδικα στα κρατήματα και συγκεκριμένα στο βρεγμένο! Προχτές οδήγούσα στην μεγάλη βρόχα στην παραλιακή στο λαγονήσι και σε μια παρα πολύ ανοιχτη και ήπια στροφή λίγο κόντεψα να χάσω τον έλεγχο του πίσω τροχού χωρίς καθόλου πλάγιασμα!!! Τέτοια προβλήματα με τα Anakee δεν είχα!!!!
|
|
|||
|
|||
Θες να σε πω το γιατι???Κυκλοφορουν κατι βιντεακια με ενα που νομιζει οτι καβαλαει Κ8 με σημα της BMW στο πλαι!!!!
|
|
|||
|
|||
Conti Trail τα έχω και εγώ στην μηχανή μου R1200gs πάρα πολύ ευχαριστημένος!!!!
|
|
|||
|
|||
dunlop...tr91..new model...
|
|
|||
|
|||
Λαστιχα για χρηση σε ταξιδια και οχι στην πολη κυριως ασφαλτο αλλα και λιγο χωμα. Οχι extreme (σε πιστα ή στον βουρκο) αλλα σε στρωμενο χωματοδρομο.
Προτασεις??? |
|
|||
|
|||
Θα συμφωνήσω, μου τα πρότεινε ένας μάγκας λαστιχάς, εγώ είχα τα EXP και πήγα στα Dunlop TR91, ολοκαίνουριο λάστιχο τεχνολογίας αιχμής... Δεν θα σας πω τίποτα άλλο, έχω σχεδόν τερματίσει το πέλμα και δεν τα έχω ζεστάνει ποτέ, είναι πολύ δύσκολο να σπινιάρει σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, αυτό που έχω προσέξει είναι ότι δεν πολυσυμπαθούν τις διαγραμμίσεις...Περί διάρκειας χρόνου δεν έχω ιδέα, δεν τα έχω ούτε μήνα, αλλά δεν έχω ξανανιώσει έτσι με λάστιχο. Και αυτό που πρόσεξα επίσης είναι ότι έχω πολύ πιο μαλακή αίσθηση σε λακκούβες και ανωμαλίες του δρόμου. Αυτά... Το συστήνω ανεπιφύλακτα, η τιμή του κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με τα Metzeler, 250 € τα πλήρωσα εγώ. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΖΑΝΤΕΣ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ 1150 | siraxanz | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 17 | 30-03-2010 08:31 |
ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΑ | allen | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 05-11-2009 10:29 |
R 1200GS | LEADER | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 3 | 29-09-2009 10:34 |
top box bmw 1200gs | gormns | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 01-08-2009 22:29 |
Φώτα Xenon ΓΙΑ 1200GS 09? | johnkrassas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 28-05-2009 16:11 |