|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζελατίνα BMW εργοστασιακή για F650GS !!!
Απόσπασμα:
Βρήκα σήμερα και κούτα και το προστατευτικό με τις φουσκαλίτσες... την πακετάρω και στη στέλνω τη Δευτέρα !! |
|
|||
|
|||
Κωστή don't worry, κι εγώ περιμένω τα μπαράκια της madstad από Αμερική, επομένως φεεεεετα... Στη courier πες να σου πληρώσω τις φουσκάλες!
(και μ'αρέσουν αυτές, τι σπάω μετά μία μία!) |
|
|||
|
|||
Συσκευάστηκε.... και τη Δευτέρα σου αποστελεται... έτσι όπως την έχω συσκευάσει... πρέπει να την πατήσει τριαξονικό για να σπάσει...
Θα κάνεις 3 ώρες να την αποσυσκευάσεις... |
|
|||
|
|||
Έφυγε πριν καμιά ώρα και σου 'ρχεται...
Ενημέρωσε... άμα την παραλαβή της... |
|
|||
|
|||
Παρέλαβες...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μόλις με ενημέρωσαν ότι σήμερα παραλαμβάνεις...
|
|
|||
|
|||
Και αφού την Παρασκευή ή κουφάθηκα ή δεν χτύπησαν το κουδούνι καθόλου και απλά άφησαν ειδοποιητήριο, ξαναήρθαν σήμερα... Για να δούμε λοιπόν..
Ανοίγοντας βλέπω το κρουασάν μέσα κι αρχίζω να ανησυχώ... Δεν θα'ναι εύκολο αυτό που πάω να κάνω! 10 λεπτά αργότερα και μετά από πολλά @#$%& είμαι κάπως έτσι! Κάπου εκεί μέσα βρίσκεται κι η ζελατίνα! Το θέμα είναι πως αν δεν πρόσεχα πάρα πολύ με το μαχαιράκι θα την χάραζα και δεν το ήθελα! Λίγο ακόμα προσπάθεια (η εγχείρηση καταράκτη είναι πιο εύκολη δουλειά!!) και ξεφορτώνομαι όλο το ωραίο αυτό υλικό (θα σπάω φούσκες μια βδομάδα!). ΤΙ, ΚΙ ΑΛΛΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ;;;; Βρε Κωστή ούτε αυγά να μου'στελνες! Να πω ότι η ζελατίνα είναι άψογη θα'ναι λίγο. Ούτε γρατζουνιά δεν έχει!! Αφού τώρα λυπάμαι να την κανιβαλίσω όπως θέλω! Φίλε Κώστα, σε ευχαριστώ πάλι για την ζελατίνα και για την απίστευτη προσοχή και λεπτομέρεια στο πακετάρισμά της. Χρωστάω μπύρες όταν με το καλό (ξανα)έρθεις Κρήτη! :sm4: |
|
|||
|
|||
Σ´ ευχαριστώ πολύ Γιάννη μου !!
|
Tags |
f650, f650gs, ζελατίνα |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζελατίνα για F650 GS (twin) | komvot | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 10 | 09-11-2011 20:52 |
Touratech Spoiler για Ζελατίνα R1200GS | CPretenteriS | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 15 | 18-10-2010 13:18 |
Ζελατίνα για ADVE,με το μπαράκι στήριξης. | fire red! | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 19-05-2010 15:25 |
Ζελατίνα ERGO και άλλα accesories για F650/800 GS | steliosx | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 09-04-2010 16:51 |
Ζελατίνα για SHOEI XR1000 CX-1 Visor Mellow Smoke | digitalsoul | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 1 | 27-03-2009 21:47 |