|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ταξειδι στον romantic road
Παιδιά καλησπέρα είμαι ο Αντώνης από την Χίο.
Σκέφτομαι το καλοκαίρι να κάνω μια εξόρμηση προς την (φίλη) μας την Γερμανία και να περάσω από τον romantic road. Έχει πάει κάποιος? Όλες οι πληροφορίες ευπρόσδεκτες. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ταξειδι στον romantic road
Ποια είναι η romantic road;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Φίλε ήμουν με τη γυναίκα μου εκεί τον Ιούλιο.
Καταπληκτική διαδρομή ιδίως γιά μηχανή. Θα πάθεις πλάκα με τα τοπία και τα διάφορα χωριά. Θα προσπαθήσω να σου στείλω ότι έχω άν και δυσκολεύομαι να τα βάζω μέσα στο forum. |
|
|||
|
|||
Για αρχή μπές εδώ :
http://www.romanticroad.com/ Όλη η διαδρομή από Wurzburg μέχρι Fussen είναι 350 χιλιόμετρα αλλά δεν αξίζει όλη και θα χάσεις χρόνο. Το καλλίτερο κομμάτι της ρομαντικής οδού είναι από Witchburg μέχρι Dinkensbul. Και σε αυτή την διαδρομή όλα τα λεφτά είναι το Rothenburg and the tower. Αυτή η διαδρομή είναι μία ημέρα από το πρωί έως το απόγευμα. Εγώ έμεινα δύο μέρες Νυρεμβέργη (IBIS ΚΕΝΤΡΟ) η οποία ειναι καταπληκτική ιδίως η παλιά πόλη και από εκεί έκανα την εξόρμηση. Να φροντίσεις αν θέλεις να είσαι Νυρεμβέργη καθημερινή. Είναι από τις φθηνότερες αγορές της Γερμανίας. Θα σου γράψω κ'άλλα και για μία άλλη διαδρομή εκεί κοντα. Πόσες μέρες θα διαθέσεις συνολικά ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by Dent; 12-12-2010 at 20:01. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ zervas και dent.
Arkas, o zervas περιγράφει την διαδρομή. θα κάνω σύνολο 10 διανυκτερευσεις, σκέπτομαι να περάσω στο ανέβασμα από εκει και μετά να πάω Βιέννη, και από εκεί εξορμήσεις για Πράγα, Μπρατισλαβα,και Βουδαπέστη. Αυτό έχω στο μυαλό μου ελπίζω να τα καταφέρω. Άλλη μια ερώτηση, συμφέρει το πλοίο Αγκόνα-Βενετιά?[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/user/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/user/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/user/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG] |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ON THE ROAD | paschalis | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 11 | 18-12-2010 07:56 |
Καλοκαιρινό Road trip! | cm246 | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 31-08-2010 10:16 |
GPS OFF ROAD | mathioudakis nikos hania | Πλοήγηση - Hardware και Software | 9 | 21-08-2009 18:14 |
Ηλεκρονικη off road KTM | titania | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 06-03-2009 02:10 |
GS Silk Road Tour | syan | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 24-01-2009 00:07 |