|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλά & Χιονισμένα Χριστούγεννα...με βίντεο / φωτό από χιονισμένες auto-moto
Απόσπασμα:
Η σκόνη είχε μπει παντού, κράνος, μύτη, αυτιά, ρούχα, μηχανή πασπαλισμένη, μέχρι βάθος επαφών διακοπτών, δεν δούλευαν μερικοί διακόπτες δηλαδή. Θα έχω σε λίγο ανταπόκριση στο ανάλογο thread. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλά & Χιονισμένα Χριστούγεννα...με βίντεο / φωτό από χιονισμένες auto-moto
Από τον Αγ. Κυπριανό χτες το μεσημέρι με την αδελφή μου.
Επισυναπτόμενα 6529 Επισυναπτόμενα 6530 Επισυναπτόμενα 6531 Επισυναπτόμενα 6532 Επισυναπτόμενα 6533 Επισυναπτόμενα 6534 |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ!! |
|
|||
|
|||
αυτα ειναι...καλημεραααα
|
|
|||
|
|||
Άντε να βλέπουμε χιονοφωτό.... να ασπρίσει το μάτι μας...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σας βάζω δυο φωτό από μία απο τις μοναχικές χειμωνιάτικες βόλτες που τόσο μου αρέσουν (η σύζυγος δεν ακολουθεί γιατί κρυώνει χεχε..). Ο κρύος αέρας του βουνού είναι απίθανος και τα τοπία μαγευτικά -είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς με καταλαβαίνουν.
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
Έτσι, έτσι, γουστάρω! Η μοτοσυκλέτα δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι!
|
Tags |
auto, διαδρομές, χιόνι, χριστούγεννα, moto |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Eκθεση Auto-Moto | Mits70 | Παλαιά μοντέλα - Classic | 11 | 08-09-2010 16:27 |
Καλά Χριστούγεννα | trip | Καλώς ήλθατε | 13 | 08-01-2010 10:10 |
Καλά Χριστούγεννα | kostas_366 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 22 | 27-12-2009 23:35 |
BMW PART CATALOG (AUTO/MOTO) | GeorgeP | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 28-06-2009 14:39 |
Καλά Χριστούγεννα!!! | epimelitisf | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 11 | 25-12-2008 00:54 |