|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ένας Ολλανδός...όλο ταξίδια...i-spog.com
ο Tom είναι φίλος μου εδώ και μερικά χρόνια, στο περσινό πέρασμα από την Ελλάδα [για Ιορδανία] τον φιλοξένησα σπίτι μου και είναι Βέλγος.
[ήρθε με την κοπέλα του, η οποία καβάλησε ένα ντακαράκι [αφού περέλαβε δίπλωμα οδήγησης ΕΝΑ μήνα πριν το ταξίδι].... |
|
|||
|
|||
Respect στον dach
|
|
|||
|
|||
αυτό μου ήρθε σήμερα στο facebook
Hi Kostas, just noticed the post about our website on the gsforum and you also posting there. Great to read about our site on a greek forum, but I cannot leave a reaction (those Greek letters, damn). Could you just do me a favour and tell your fellow bikers that "dutchmen" is a species we make jokes about :-) I am Belgian, not dutch. Dutch just happens to be my mothertongue, you see. BTW, how are you my friend? Planning any major trips? I might have a go at Iceland next year. Don't know for sure yet as I promised Caro could choose our next destination... If you're in the neighbourhood of Brussels, give me a yell! Give hope a kiss, Ciao T Last edited by Doc; 14-12-2010 at 15:12. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
moderator's......αλλάξτε βρε το τίτλο αυτού του thread σε...
ένας Βέλγος...όλο ταξίδια...i-spog.com... tnx and respect Tom...keep walking!!! |
|
|||
|
|||
βλεπω οτι και τα γκομενακια αλλαξαν καποια στιγμη!!
|
|
|||
|
|||
Άψογο το ζευγάρι!
Jefe |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αεροπορικά ταξίδια με 5 ευρώ για όρθιους | syan | Κόσμος | 9 | 18-08-2010 00:17 |
καλησπέρα σε όλο το forum! | konstantinos2310 | Καλώς ήλθατε | 20 | 06-04-2010 07:19 |
Αγορά σέλας για ανετα πολύωρα ταξίδια! | evanslam | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 9 | 17-02-2010 16:32 |
Εμβολιασμοί πριν από ταξίδια στο εξωτερικό. | Carduelis | Υγεία | 6 | 25-10-2009 19:08 |
10 παιδιά-θαύματα απ' όλο τον κόσμο!!! | georgekostas | Διάφορα | 7 | 07-10-2009 20:14 |