|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πυρωμένη Εξάτμιση!?
Απόσπασμα:
+ 1200 mr. gemara |
|
|||
|
|||
Για να ξέρω και εγώ που την παραλαμβάνω μέσα στην εβδομάδα... Στο ρελαντί κρύα δεν κάνει οκ, όταν είναι ζεστή, πέσουμε σε μποτιλιάρισμα, και είμαστε φορτωμένοι και μπλοκαρισμένοι τι κάνουμε ρα παιδιά?? Εχουμε πρόβλημα???
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο ρελαντί κρύα δεν κάνει γιατί δεν είναι σωστή η κυκλοφορία του λαδιού με χαμηλές στροφές, ούτε το παγωμένο λάδι έχει αποκτήσει όλες τις λιπαντικές ικανότητές του ακόμη. Μπορούν πολύ να σε διαβεβαιώσουν οι περισσότεροι ότι η μηχανή κυκλοφορεί καλοκαίρι μεσημεριάτικο με 40C στο κέντρο και δεν παθαίνει τίποτε. Σπάνια να φτάσει τις 5 μπάρες η θερμοκρασία, εγώ προσωπικά σε κίνηση δεν τις έχω δει ποτέ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
κοκκινισμένοι λαιμοί προκύπτουν και από αρρύθμιστες βαλβίδες οι οποίες προκαλούν ανάφλεξη σε λάθος χρόνο ....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τώρα μιλάμε για σύγχρονους κινητήρες που είναι όλα στο αυτόματο και τέλεια ρυθμισμένα. Παρ' όλα αυτά είναι προβλεπόμενη και σωστή η λειτουργία με τους σωλήνες πυρακτωμένους, δεν οφείλεται σε καμμία λάθος ρύθμιση. Απλώς οι περισσότεροι δεν το βλέπουμε πλέον, γιατί όταν δουλεύει η μηχανή, είναι και τα φώτα αναμμένα και επισκιάζεται το φαινόμενο. Τις παραπάνω φωτογραφίες τις τράβηξα σε απόλυτο σκοτάδι και για να σβήσουν τα φώτα της GS με τον κινητήρα σε λειτουργία για να μην μου φωτίζουν το περιβάλλον, όλοι ξέρουμε (?) ότι κρατάμε για 10'' πατημένο το δεξί φλας, στη συνέχεια χωρίς να το αφήσουμε, συνεχίζουμε να πατάμε για άλλα 10'' την ακύρωση των φλας και - ω του θαύματος - τα φώτα σβήνουν! Έχω διαβάσει παλαιότερα, δεν το βρίσκω τώρα, ότι αυτό παρατηρήθηκε από έναν μηχανικό στην πρώτη κιόλας BMW, την R32, η οποία σε ένα κλειστό υπόστεγο έδειχνε τις πυρακτωμένες εξατμίσεις του boxer κινητήρα της. ΥΓ. Η στιγμή της ανάφλεξης δεν έχει απολύτως καμμία σχέση με τη ρύθμιση των βαλβίδων, παρά μόνο αν μιλάμε για προανάφλεξη, αλλά και πάλι δεν μπαίνει ηλεκτρικό ρεύμα στην υπόθεση. Το παραπάνω κείμενό σου είναι απόλυτα σωστό αν στη λέξη "βαλβίδες" βάλεις τη λέξη "πλατίνες", κάτι που δεν ισχύει όμως για την GSA! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό όμως που θυμάμαι είναι η λειτουργία του μονοκύλινδρου R25/3 χωρίς την εξάτμισή του, όπου η εξαγωγή εκτόξευε μπλε κόκκινες φλόγες σαν φλογοβόλο...φανταστείτε τί τραβάνε τα μέταλλα της εξάτμισης εν στάση...αυτή θα ήταν μια φωτό που θα άξιζε εξίσου.... |
|
|||
|
|||
Όλα το κάνουν αυτό, τελευταία φορά το έκανα στο XLR μου, αλλά... πονάνε τα αυτιά πολύ!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εξάτμιση μαμα gs1200 | griv_gs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 03-03-2011 17:32 |
Εξάτμιση "μαμά" από R 1200 GSA του '08 ... | Fuji | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 16-02-2010 21:57 |
Εξάτμιση για R1200GS | almenexi | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 14-12-2009 18:17 |