|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η επικίνδυνη οδήγηση στον δρόμο μπορεί να σκοτώσει…
Υπάρχουν δυο διαδρομές (φυσικά υπάρχουν περισσότερες ) τις οποίες ειδικά οι κάτοικοι των Αθηνών τις ξέρουν καλά και αυτές είναι η μία της επιδαύρου και η άλλη του αγιου ιωαννη του ρώσου.Και οι δύο διαδρομές είναι οι αγαπημένες αναβατών που φορούν την τελευταία λέξη της "μοδας" σε εξοπλισμό πίστας και βγαίνουν στις στροφές εξωθώντας τις μηχανές τους στα όρια με καταστροφικά αποτελέσματα για τους εαυτούς τους και για τους άλλους.Ούτε θυμάμαι πόσες φορές εχω δεί ατυχήματα σοβαρά σε αυτές τις στροφές.Η τελευταία φορά ήταν πρίν είκοσι μέρες που πήγα με την γυναίκα μου στον Πόρο και κάτσαμε να πιούμε έναν καφέ στην κλασική καφετέρια πάνω απο την Επίδαυρο .Εκεί λοιπόν έκατσε μαζί μας για καφέ και το motogp με απίστευτους αναβάτες να πίνουν καφέ με ολόσωμες φόρμες με καμπούρα που τους εμπόδιζε να κινηθούν.Και από ύφος κάτσε καλά.
Φυσικά στον γυρισμό στις στροφές μετά τον κόρφο ένας γερανός σήκωνε ένα διαλυμένο gsxr και μία παρέα μοτοσυκλετιστών να συζητά για το τι έγινε. |
|
|||
|
|||
:sm5::sm5::sm6:
|
|
|||
|
|||
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΝΤΕΟ
|
|
|||
|
|||
πολύ καλό !
|
|
|||
|
|||
το νού μας...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by pepax66; 19-12-2010 at 22:26. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πως μπορεί να εκφραστεί ο ΄΄Κανένας΄΄ τον δημοσκοπήσεων; | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 23-10-2010 15:17 |
Πόσο μπορεί να κοστίζουν 2 ασφάλειες αυτοκινήτου ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 18 | 23-09-2010 04:05 |
τι μπορεί να σου κάνει μία βίδα.... | george1968 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 14 | 18-03-2009 23:19 |
Αλλαγή ελαστικού, στον δρόμο. | kostas_366 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 10-03-2009 21:11 |
Πόσο… μακάκας μπορεί να είναι! | Black_Shadow | Χιούμορ | 17 | 12-02-2009 01:15 |