|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: η αρπακτη ζη και βασιλευει....
Απόσπασμα:
Ειλικρινά φίλε, περαστικά σε όλους, και με το καλό, να βγεί το παιδί... Φίλε μου, εάν ήμουνα τώρα Αθήνα, θα ερχόμουν πετώντας στο 401, να δω τον γιό σου... Να τους δώσεις τα χαιρετίσματα μου... Και πάλι περαστικά... Αργύρης... |
|
|||
|
|||
ΕλλαδιστάνΝα είναι γερός ο πατέρας σου φίλε,δυστηχώς με τα λαμόγια άκρη δύσκολα θα βρείς
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου δεν σε γνωρίζω προσωπικά, αλλά ειλικρινά εύχομαι περαστικά σε όλους.
Ποιός γαμ@μ@ς είπε ότι το γιατριλίκι είναι λειτούργημα... |
|
|||
|
|||
Και για να μην βγουν, ορισμένοι, και πουν ότι του την "βγαίνω άσχημα", του ανθρώπου,
αργυρακο μου το εχω ξαναπει εδω μεσα ειμασται ολοι φιλοι αλλοι εχουμε πιει και ενα καφε μαζι και γνωριζομαστε, με αλλους δεν εχουμε συναντηθη. αυτο δεν σημενει οτι θα πρεπει να συμβουλευομαστε και δικιγορο για να γραψουμε κατι ... μου την ειπεσ σου την ειπα θα μου την πεις θα σου την πω. το παιχνιδι του πιος θα τι και σε πιον πεζουμε? λεγετε οτι θελετε στο κατω κατω αν κανω λαθοσ καλυτερα να μου την πει φιλος θα το κανει απο ενδιαφερων γα εμενα |
|
|||
|
|||
Γιώργο περαστικά στον Πατέρα σου και στον γιο σου. Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι.
|
|
|||
|
|||
Περαστικά φιλαράκι,στον πατέρα σου και τον γιό σου,ευχομαι να μην έχεις αλλα τρεξίματα,οσο για τους γιατρούς ΟΛΟΙξέρουμε οτι οι περισσότεροι ειναι λαμόγια και παλιο########,την ζωή του αλλου την έχουν για τα α#χ#δ#α τους,μόνο το χρήμα μετράει.....ευτυχώς υπάρχουν και μερικοί που ειναι ακόμα ανθρωποι........
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωρίς ΟΣΕ και Προαστιακό από τη Δευτέρα και σχεδόν όλη την εβδομάδα | riko46 | Ελλάδα | 3 | 26-10-2010 03:13 |
Μετά από Aldi και Fnac φεύγει και ο “Τιτάνας”; | gsmaniac | Επικαιρότητα | 9 | 25-10-2010 01:29 |
Παφ και τάλιρο και στο αυτοκίνητο! | gsmaniac | Επικαιρότητα | 10 | 05-10-2010 00:42 |
Πρώτος καφές της νέας σαιζόν 2009-2010 και για τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο!!!! | LEADER | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 16-09-2009 20:25 |
Γειά και χαρά και από εμένα | loulou1100gs | Καλώς ήλθατε | 20 | 20-07-2009 06:21 |