|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: SAY NO TO DRUGS.,.,
Απόσπασμα:
αυτο εννοειται......αλλα και οι κοινοτητες κανουν καλη δουλεια..
οσοι αρρωστοι πανε στις κοινοτητες,θελουν βοηθεια,γιατι εχουν πιασει πατο... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κατά τη γνώμη μου είναι θέμα καθαρά χαρακτήρα και ψυχοσύνθεσης του ατόμου... Εχω χάσει ένα φίλο και οι άλλοι 2 κολλητοί μου ήταν χρόνια εξαρτημένοι στην ηρωίνη. Ο ένας ξεκόλλησε εντελώς, έχει οικογένεια πλέον και είναι ένα αγχωμένο στέλεχος πολυεθνικής που δουλεύει με κοστούμι.. Ο άλλος το παλεύει... Κατά τη γνώμη μου οι άνθρωποι που πέφτουν σ'αυτή τη λούμπα είναι οι πιο συναισθηματικοί και έξυπνοι ανθρώποι που δεν αντέχουν την υποκρισία αυτου του κόσμου... Οπότε διαλέγουν έναν δικό τους... Εγώ μάλλον τη γλύτωσα επειδή τον καιρό της έξαρσης τους ταξίδευα και έλειπα επί το πλείστον... Θα θεωρήσω απαραίτητο να αναφέρω ότι δεν ήταν ρεμάλια, γόνοι προλετάριων η κάτι τέτοιο... Και οι 3 ήταν από ευκατάστατες οικογένειες, ίσως βιοτικού επιπέδου άνω του μετρίου, μορφωμένοι και με αρχές μεγαλωμένοι... Και τον έναν τον είδα στα Εξάρχεια σε κοντινό μου τραπέζι να ζητιανεύει ψιλά.. Φαντάζεστε το σοκ μου... Είναι να μην σου τύχει, δεν είναι θέμα διαπαιδαγώγησης κατά τη γνώμη μου τα ναρκωτικά.. Είναι θέμα του πόσο τοις μετρητοίς παίρνεις τα τεκταινόμενα γύρω σου, έχω την πεποίθηση ότι θα έχουμε έξαρση των νεαρών χρηστών στο άμεσο μέλλον με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλαδίτσα μας.. Φυλάτε τα νιάτα γονείς, οπλίστε τα με αυτοπεποίθηση. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και είναι και κόρη γνωστού... στην πολιτική σκηνή.... Ας τα να παν στον αγύριστο... Αυτά τα πράγματα είναι... "Ου μπλέξεις"... Το πιο σωστό είναι το τελευταίο που είπες... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... Επειδη κάποια φορά είχα συνοδέψει τον ένα φίλο μου στο σπίτι όπως λένε τα κέντρα απεξάρτησης οι χρήστες, πάνε εκεί να μοιραστούν τον πόνο τους και τα παράπονα τους με τους υπόλοιπους.. Παιδιά είναι ένας κόσμος ειλικρίνειας αλλά δεν τους ακούει κανείς βεβαια, είναι ουτοπιστές και ρομαντικοί και συναισθηματικοί, αλλά σίγουρα ο κόσμος που έχει χτιστεί πλέον θέλει τους χοντρόπετσους και τα λαμόγια να επιβιώνουν. Τεσπά, είναι πολύ βαθύ το θέμα για αναλυθεί εδώ και δεν προσεγγίζεται με επιφανειακές αντιλήψεις του τύπου μάστιγα-πρεζόνια-αλήτες-αναρχικοί... |
|
|||
|
|||
|
|
|