|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βασίλης Παπακωνσταντίνου : Το δικό σας αγαπημένο ;
Δεν μπορώ να το ανεβάσω απο το YouTube αλλά σας αναφέρω και εγώ το αγαπημένο μου όταν το ακούω απο τον Βασίλη '' Βράδυ Σαββάτου''
Last edited by nikos-x; 31-12-2010 at 18:01. |
|
|||
|
|||
τον θυμαμαι το 1981 μου φενεται στο αχ Μαρια στ Εξαρχια να τραγουδα με καπιο θεωλογο στρατηγο στην κυθαρα να καθονται κατω μερικη αναρχηκη να πεζου ταβλι κε μολις τελιονε ερχοτα στο bar kε εβαζαι ποτα
ομως παντα μου αρεσαι ασχετος οτι καθιεροθηκε για να φανταστης εχω σχεδον ολα τα δινηλια του ! |
|
|||
|
|||
Περνάω απέναντι
Τα χρόνια δε μου δείξανε το δρόμο Ο φόβος μου με οδήγησε σε σας Να φαίνομαι ίδιος με τον εαυτό μου Να φαίνομαι ίδιος και με σας |
|
|||
|
|||
Περνάω απέναντι
Τα χρόνια δε μου δείξανε το δρόμο Ο φόβος μου με οδήγησε σε σας Να φαίνομαι ίδιος με τον εαυτό μου Να φαίνομαι ίδιος και με σας |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γ. Παπακωνσταντίνου: "Καταφέραμε άρση της δυσπιστίας" | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 04-12-2009 18:03 |
Φτιάξτε μόνος σας το δικό σας σκάφος | skippybi | Χρήσιμα | 7 | 14-11-2009 01:46 |
Οδική ασφάλεια: Το δικό μας μερίδιο ευθύνης !!!!!!! | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 08-11-2009 12:56 |
Πωλείται το αγαπημένο μου τηλεφωνάκι ! | Black_Shadow | Πωλήσεις γενικώς | 9 | 05-11-2009 10:44 |
Δημιουργήστε το δικό σας Blog | leonidas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 10 | 10-04-2009 02:00 |