|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: kite surf -μεγαλος για αρχη?-
Απόσπασμα:
thanks!!! την φυσικη κατασταση την εχουμε (λεμε τωρα.....!!!) |
|
|||
|
|||
Δυσκολη εποχη διαλεξες να μαθεις αλλα αμα εχεις θεληση ολα γινονται. Τα πρωτα δυο μαθηματα που ειναι μεσα στο νερο (body dragging) θα σου φανουν βουνο χωρια που θα πιεις ολον τον Ευβοικο απο παντου, απο στομα, απο μυτη, απο αυτια, απο τα ματια, απο παντου!!!
Στην συνεχεια θα ειναι πιο απλα τα πραγματα. Μολις ανεβεις στο σανιδι εχεις περασει τα χειροτερα. Το κακο ειναι οτι δεν θα μπορεις να πηγαινεις με το μηχανακι γιατι ο εξοπλισμος αποτελειτε απο πολλα πραγματα. Για εξοπλισμο θα σε πει ο εκπαιδευτης σου τον οποιο θα τον ακους μιας και το kite μπορει να γινει επικινδυνο σε καποιον που δεν ξερει ή δεν το σεβεται. Μπορει να χτυπησεις πολυ ασχημα ειδικα αν εχει αρκετο αερα. Ειναι πολυ ωραιο χομπι και μπορεις και να το κανεις και στο χιονοδρομικο αρκει να μην εχει δεντρα και κοσμο τριγυρω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καποια στιγμη ειχα δει ενα gs 1200 εκει ... πιθανων ηταν δικο σου .. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δουλευα στο gaz εδω και 2 χρονια και περισυ το πηρα αποφαση να ξεκινησω, εκανα μαθηματα καθε σαββατο ΜΟΝΟ λογω δουλειας, εγω εχω ενα gs 07 ασημι με κοκκινο bagster πιθανως να το ειχες δει. |
|
|||
|
|||
Να προσέχουμε, ετσι; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
kalo!!!!!! |
|
|||
|
|||
...και ο φίλος μας...που ειναι;;;;
|
|
|||
|
|||
Βλέπω σύντομα να έχω ένα μεσήλικα φίλο λιγότερο
Γιάννη άσε τα αεροπορικά, και γύρνα στα κοψίδια Το λέω επειδή γνωριζόμαστε άσε που η τρεις γυναίκες, δεν ξέρω πως θα το πάρουν Να, με πίεσες και τα έβγαλα όλα στην φόρα |
|
|||
|
|||
ψεμα ... μεγαλο ψεμα ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αντεχεις την πιεση ......βλεπω! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
O μεγαλος αδελφος τωρα και σε χαπι!! | jarhead | Επικαιρότητα | 2 | 09-11-2010 18:10 |
Βάσεις για βαλίτσες για G 650 gs (single) sos την πέμπτη φεύγω για ταξίδι | dimitrisd | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 01-08-2010 13:52 |
οχι ο μεγαλος .......... | Alext | Ανέκδοτα | 6 | 19-07-2009 06:15 |