|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σημα 2011
και εγω δεν το κολλαω!αλλα ειναι υποχρεωτικο αναλογως με τον αστυνομικο που σε ελεγχει
|
|
|||
|
|||
ακριβως!!!
|
|
|||
|
|||
Αν δείτε στην απόδειξη πληρωμής στην πίσω μεριά στο πλάι γράφει (με κεφαλαία):
"ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΜΕΝΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΤΑΝ: Α) ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ Β) ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΛΛΗΘΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ" Αυτά.. |
|
|||
|
|||
Θα μπορούσα να ξεκολήσω με τρόπο η να κλέψω κάποιο σήμα και να το κολήσω στη δική μου μότο .Αυτό που μετράει πιστεύω πως είναι το παράβολο από την εφορία .
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωστά Κώστα το έθεσες για αυτό εγώ έχω πάντα το παράβολο μαζί μου είτε αυτό είναι η μηχανή το παπί η το αυτοκίνητο μαζί με την άδεια ασφάλεια εννοείτε .
|
|
|||
|
|||
Ακριβως το ιδιο..
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ έχω το σήμα και την απόδειξη πληρωμής (η οποία αναφέρει και τον αριθμό του σήματος) μαζί με τα υπόλοιπα χαρτιά... Όσα χρόνια οδηγώ δεν μου το έχουν ζητήσει ποτέ. Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να πέσεις σε πολλά κιλά μ@λ@κα για να σε γράψει επειδή δεν έχεις κολλήσει το σήμα! Επίσης, η τροχαία δεν το ψάχνει και πολύ το θέμα, αν δεν το έχεις πληρώσει θα σε βρει η εφορία μέσω TAXIS και αργά ή γρήγορα θα το πληρώσεις διπλό... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 20:58 |
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2011 | Xanthi | Χιούμορ | 12 | 09-12-2010 11:30 |
new 2011 bmw GS R ??? | vasilisvlahakis | Νέα μοντέλα BMW | 13 | 19-08-2010 23:10 |