|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εγκαταλελημένο όχημα
Απόσπασμα:
Αυτό ακριβώς είπα στο 1ο post !!
|
|
|||
|
|||
Μόνο πρόσεχε μη χρωστάει καμιά 10ετία τέλη κυκλοφορίας...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
του 78 |
|
|||
|
|||
Ρε συ δεν πιστεύω να έχεις βάλει στο μάτι κανά τέτοιο ή τέτοιο και να μας το λές "μίνι" και καλά....
|
|
|||
|
|||
ναι.....αλλα οχι με 3000 ευρω
για να τα αναπαλαιωσεις οπως πρεπει,πρεπει να ξοδεψεις χρημα,χρονο,χωρο εσυ γνωριζεις.... |
|
|||
|
|||
Κάποιο διάστημα είχαν εγκαταλείψει ένα ρημάδι Ιμπιζα, και έκανα τη διαδικασία με το δήμο κλπ...
Να μην τα πολυλογώ, μου είπαν αυτό με την εταιρία που τα μεταφέρει που προείπα.. Ερχονται δυο αλάνια τσιγγάνοι ένα πρωί και κατά τυχη ήμουν έξω..Με ρωτάνε, δικό σου είναι? Λέω όχι, και κανενός στη γειτονιά, θα το πάρετε? Ναι μου λέει, δεν πιστεύω να βρούμε κανα μπελά με τη γειτονιά? Οχι, οχι λεω... Σπάνε το τζάμι, ανοίγουν, το δένουν με έναν ιμάντα στο αγροτικό τους, κι απ'ότι μου είπαν θα το έδιναν σε εναν μαντρά που είχαν συννενοηθεί κιόλας πριν το πάρουν... Θέλει και λίγο θράσος καμμιά φορά η ζωή... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
..οι ελλείψεις σε τεχνολογία δεν με απασχολούν καν Αν ήθελα τεχνολογία θα έπερνα το καινούργιο Απόσπασμα:
Αν όμως βρώ ένα έτοιμο σε καλή κατάσταση και τιμή, δεν θα πω όχι Εννοείται ότι αν τελικά βρώ τον ιδιοκτήτη..θα το ψάξω και αυτό!Αν είναι να το πλερώσω καραβίσιο.. Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί.Αν έβρισκα κανα τέτοιο, θα αγόραζα και το οικόπεδο μαζί ..αλλά όντως είναι ένα mini |
|
|||
|
|||
Το λοιπόν:
Ρώτησα σ' ένα ΚΕΠ και με κοίταγαν σαν εξωγήινο.. Ρώτησα στην τροχαία και είχα την ίδια ανταπόκριση.. Έστειλα mail στο υπουργείο και πριν από λίγο, έστω και με σημαντική καθηστέρηση, με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι για να περιέλθει στην κατοχή μου πρέπει να αναζητήσω τον κύριο κάτοχο του οχήματος για να γίνει η μεταβίβαση και επίσης να έχει περάσει ΚΤΕΟ.. |
|
|||
|
|||
Επειδή έχω περάσει από όλα τα στάδια ανακατασκευής μίνι περισσότερες από μία φορά και επειδή αντιμετώπισα και εγώ παρομοιο πρόβλημα με εγκαταλελημένο όχημα θα σου πρότεινα εφόσον θέλεις να ασχοληθείς με αναπαλαίωση να βρείς από αγγελία ένα μίνι που οι λαμαρίνες του (κυρίως πατώματα) είναι σε καλή κατάσταση. Επειδή το μίνι δεν έχει ξεχωριστό πλαίσιο και η καρότσα κάνει την δουλεία του πλαισίου είναι πολύ σημαντικό να μην έχουν αντικατασταθεί μεγάλα τμήματα λόγω σαπίσματος. Ενα τέτοιο μίνι κοστίζει γύρω στα 1000-1500 € και πιθανόν και ο κινητήρας να είναι σε αξιοπρεπή κατάσταση. Οπωσδήποτε να επαληθεύσεις τα νούμερα του πλαισίου (στο πάτωμα του συνοδηγού) με την άδεια για να μην μπλέξεις με υπουργεία. Επίσης να το δεί πρώτα μάστορας που ειδικεύεται σε τέτοια οχήματα. Αν έχεις την άνεση ρώτησε τον και για πιθανή αγοραπωλησία από πελάτη του. Καμιά φορά βρίσκεις καλές ευκαιρίες και έχεις και μια σχετική "εγγύηση" αφού αυτός στο πρότεινε.
Αν πάλι δεν θέλεις να μπλέξεις με συνεργεία και κυρίως φαναρτζήδες - μπογιατζήδες, από τους οποίους έγω έχω κακή πείρα, αλλά και να το κάνεις βόλτα από την πρώτη μέρα προτίμησε να πάρεις ένα ήδη ανακατασκευασμένο, στο οποίο ήδη κάποιος άλλος έχει φάει το "πακέτο", και που στην τελική θα σου κοστίσει και λιγότερο. Για μια τέτοια περίπτωση βρίσκεις μίνι από 3000-3500€ δεκαετίας '70 ή 5000-8000€ '90-'00 με injection. Στην περίπτωση ανακατασκευής και αναλόγως που θέλεις να το φτάσεις πρέπει να υπολογίσεις από 3000€ έως και 18000€ Καλή επιτυχία και εδώ είμαστε για κάθε απορία και βοήθεια. Last edited by Πάνος; 10-01-2011 at 15:19. |
|
|||
|
|||
Παναγιώτη ευχαριστώ..και αν θελήσω κάτι θα σου στείλω..
Αφού έχεις περάσει το λούκι ,και με το ίδιο μοντέλο, όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρεις.. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μοτοσικλετιστής πυροβόλησε όχημα που τον προσπέρασε... | skippybi | Επικαιρότητα | 10 | 07-11-2009 14:47 |
Το πιο γρήγορο αμφίβιο όχημα! | georgekostas | Διάφορα | 9 | 30-10-2009 00:43 |
Το γρηγορότερο ατμοκίνητο όχημα του κόσμου! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 5 | 06-10-2009 01:34 |
Το ταχύτερο όχημα στον πλανήτη! | Arkas | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 22 | 13-07-2009 13:28 |
Το πυροσβεστικό όχημα | wolferin | Ανέκδοτα | 6 | 17-06-2009 11:24 |