|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θα βρουν πετρέλαιο αφού χρεοκοπήσουμε;
Μητέρας συνεργάτη μου της έκοψαν δύο φορές φέτος το ΕΚΑΣ. Η δικαιολογία που πρόβαλλε ο τμηματάρχης ήταν ότι ξαφνικά θυμήθηκαν ότι θέλουν εκκαθαριστικό του 09. Το κάναν σε αρκετές χιλιάδες άτομα σύμφωνα με τα λεγόμενα του τμηματάρχη.
Η δική μου εξήγηση είναι ότι κάνοντας τέτοιες παγαποντιές μειώνουν κι ένα ψιχαλάκι το έλλειμμα. Γελείο κράτος με γελοίους άρχοντες. Η μάνα μου πήρε για 2 χρόνια ΕΚΑΣ. Μετά από μία αύξηση της σύνταξης της κατά 20 ευρώ κι άλλα τόσα στον πατέρα μου της έκοψαν το ΕΚΑΣ, κα΄που 160 ευρώ το 2006. Και για να μη λέμε λόγια του αέρα, 467 ευρώ παίρνει η μάνα μου με 30 χρόνια δουλειά και πρόωρη σύνταξη λόγω ανήλικου τέκνου τότε- το σφάλμα της ήταν αυτό- και 580 ο πατέρας με διαδοχική και περίπου 11000 ένσημα. Και φυσικά με τέτοιες συντάξεις, ούτε η μείωση του δώρου δε φάνηκε. Υπάρχουν όμως και κάτι συνταξάρες που πρέπει να τις κόψουν κατά 2/3. πολύ spam αδέρφια, το ρημάξαμε το θέμα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε Γιώργο, αφού δε συμφωνούμε και δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε σε αυτά, γιατί μπάινεις στον κόπο; Ασε που όπως σωστά λες το έχουμε καταντήσει ατελείωτο σπαμάρισμα. Τι λέξη! Η αντίστοιχη ελληνική ποιά είναι; Τσόντα; Σε ένα μόνο θα σχολιάσω. Αφού είναι καλύτερα να μπαίνουν εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, ποιός ο λόγος να κάνουμε εκλογές. να ψηφίζουμε μόνο κόμμα και τέρμα. Κι ο κάθε φύλαρχος να βάζει όποιον θέλει. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν γινόμουν πρωθυπουργός. Θα έκανα υπουργούς τα φιλαράκια μου και δε θα έδινα λογαριασμό σε κανέναν. Και να παν να γ..αζωθούν οι ιθαγενείς! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η ιστορία θα δείξει τον αποτελεσματικότερο. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ενεργειακό τζάκι, πετρέλαιο τέλος.. | Capitain | Διάφορα | 51 | 04-01-2011 13:03 |
Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών συνεδριάζει το Σάββατο για το πετρέλαιο θέρμανσης | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 08-10-2010 01:32 |
φωτιά στο πετρέλαιο θέρμανσης | nek21 | Χρήσιμα | 17 | 08-09-2010 10:34 |
"Γιατί διαμαρτύρεσαι αφού τα ανέχεσαι;;;" | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 24-05-2010 20:19 |
Νεογέννητο επέζησε αφού πρώτα πέθανε 18 φορές | skippybi | Κόσμος | 4 | 21-08-2009 11:22 |