|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συνελήφθη ο Απόστολος Γκλέτσος!
Έκανε και την διαφήμισή του στο star
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γειά σου ωρέ πατρίδα, ακόμα βγάζουμε αγωνιστές......................... |
|
|||
|
|||
Σήμερα στις ειδήσεις έκανε κανονικό σόου
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γκλέτσος – Τσαλίκης… Άντρακλες βγάζει η πατρίδα κορίτσια. |
|
|||
|
|||
Απελευθέρωσαν τον Γκλέτσο!!!
Οι συγκρατούμενοι του, απείλησαν με εξέγερση και κάψιμο στρωμάτων λόγω της αφόρητης μυρωδιάς βαρβατίλας.... |
|
|||
|
|||
Πιο επίκαιρο από ποτέ:
ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΛΕΤΣΟ (τον όψιμο)Σκοτείνιασαν οι ουρανοί Αγρίεψεν η φύση Ο Γλέτσος βγήκε στο βουνό Για εμάς να πολεμήσει…Γλέτσο μου πάρε τα`άρματα Ζώσου τα φυσεκλίκια, Η Βάσια βγήκε στο γυαλί Και ρίχνει μπινελίκια… Μαύρος καπνός υψώθηκε Και τα βουνά δακρύσαν Αντιλαλούσαν τουφεκιές Και τα... πουλιά σιγήσαν… Γλέτσο μου Καπετάνιε μου Αντάρτη ζηλευτέ μου Πολέμα το άδικο στη γή Πολέμα το αρχηγέ μου. Φοβήθηκαν οι πλούσιοι Και τρέμουν σαν σαρδέλες… Ο Γλέτσος κάνει πόλεμο Και κλαίνε οι μοντέλες … Με Γλέτσο πάνω στα βουνά Το δίκιο θα ισχύσει… Θα κυβερνάει η Βανδή Και θα ακούμε Βίσση… Μαλλιά σγουρά κατάξανθα Θυμίζει Τσε Γκεβάρα Μόνο… μη βγεί στα πρωινά Και πει καμιά παπάρα… M.A. 17:08 12/1/2011 - Πηγή: Press-gr |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συνελήφθη γιαγιά | MARK | Χιούμορ | 6 | 05-01-2011 10:09 |
Συνελήφθη από άνδρες της ελληνικής αστυνομίας | tomvasi | Χιούμορ | 14 | 04-01-2011 20:02 |
Συνελήφθη ο προέδρος του ΣΟΑΜ. | doukas tasos | Διάφορα | 11 | 11-07-2009 15:03 |
Χρόνια πολλά στους Απόστολος, Αποστόλης, Τόλης, Αποστολία!!!!!!!!! | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 30-06-2009 19:33 |