|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΩΛΗΣΗ ΜΟΤΟ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΕΕ)
Ενταξει αδερφε... ολα καλα δεν τρεχει τιποτα Ισως υπερβαλα, οπως σημειωσε ο Λεοντοκαρδος. Νικο σορυ αν ακουστικα επιθετικος.
Καποια στιγμη θα βρεθουμε και απο κοντα (αναρωνω προς το παρον απο θεμα υγειας), καθως οπως μου εχουν πει γνωστοι και φιλοι μου, που τυχαια αναγνωριζω με χαρα σαν μελη του φορουμ, η τοπικη ομαδα απαρτιζεται απο πολυ καλα παιδια που δεν αποσκοπουν στο να δημιουργουν προβληματα, παρα μονο στο να δημιουργουν φιλιες και να χαιρονται παρεα το παθος για το μοτοσυκλετισμο. Καλη συνεχεια και ευχαριστω για τις συμβουλες. Μιχαλης |
|
|||
|
|||
.....ειδα σε αγγελια φιλου, οτι οι τυποι τον ειδοποιησαν στο e-mail....πως ομως?απο οτι λενε σε αυτες τις αγγελιες οταν κανεις εγγραφη το e-mail δεν φαινεται,αλλα το ζητανε για να σε ειδοποιησουν οταν κοντευει να ληξει η αγγελια.........η οι ιδιοι τα δινουν, η αυτα τα τριτου κοσμου μ@λ@κισμεν@,εχουν το τροπο τους με τα pc....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να γίνεις γρήγορα καλά! |
|
|||
|
|||
απο το car.gr και εγω πηγα να την πατησω, ωσπου διαβασα αυτο, ευτυχως που υπαρχει και αυτη η ενημερωση, μπραβο τους Σύμβουλος Αγοράς Αυτοκινήτου
Car.gr 2002-2011
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΑΠΟ ΕΕ..... | riko46 | Απαραίτητα έγγραφα | 27 | 04-11-2010 11:58 |
ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 10:19 |
ΣΕ ΜΟΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΤΕΟ ???? | habu | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 27-07-2010 15:03 |
ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΕ 26 GPIXELS ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 29-03-2010 13:54 |
ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ !!! | wolferin | Ανέκδοτα | 3 | 27-02-2009 15:19 |