|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πλαστικά κουτάκια
Καλημέρα σε όλους....
Αυτές τις μέρες κάνω κάποια μαζέματα στο "συνεργείο" είπα να βάλω μια σειρά σε όλα τα μικροπράγματα που έχω "χυμένα" σε διάφορες θήκες. Ψάχνω λοιπόν για κάποιο μαγαζί που πουλάει μικρά πλαστικά, διαφανή κουτάκια με καπάκι. Δεν θέλω βαλιτσάκι ή συρταράκια με θήκες. Από αυτά έχω... Θέλω μικρά κουτάκια διαστάσεων 4-7 εκατοστά . Μπορεί να έχετε δει παρόμοια στο Praktiker που έχουν μέσα βιδάκια, ούπα, ροδέλες, μπλιμπλίκια.... Ψάχνω λοιπόν κάποιον που τα πουλάει σκέτα αυτά τα κουτάκια..... Καμιά ιδέα; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πλαστικά κουτάκια
Σε όποιο τυπογραφείο, ζητάς τα απλά διαφανή κουτιά για κάρτες. Έχουν και καπάκι, σε περίπτωση που τουμπάρουν και κλαις. 9 χ 5εκ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εχω ένα τέτοιο από ένα φίλο που έκανε συρτές βυθού κτλ και είναι πολυ βολικό γιατί έχει ρυθμιζόμενα χωρίσματα.. Plano Adjustable StowAway Utility Boxes Βεβαίως και σε μαγαζιά με εργαλεία...Αυτό με εχει βγάλει πολλές φορές απο δύσκολες αναζητήσεις... ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ, ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ - TOOLSTORE |
|
|||
|
|||
Πηγαινε σε ενα cookshop. Εχουν οτι μπορεις να φανταστεις απο "ταπερακια"...
|
|
|||
|
|||
Ταπερακια απο υαλοπωλείο
|
|
|||
|
|||
Ταπερ που είπε και ο Χάρης
ή πρακτικερ έχει πολλά είδη. Πήρα κ εγώ προχθές. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τάπερ: Υπάρχουν τόσο μικρά τάπερ;;;; 4 επι 6 ή 7 εκατοστά; Μιλάμε για μικρό μέγεθος!! |
|
|||
|
|||
Μη γελάσεις αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ουροσυλέκτες από το φαρμακείο. Εχουν και βιδωτό καπάκι.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πλαστικά μέρη για F650GS 2003 | Blancfang | Ζήτηση | 0 | 17-05-2010 15:25 |
Πλαστικά μπουκάλια | Alext | Διάφορα | 8 | 10-07-2009 16:22 |
Πλαστικά KTM LC4 | pesto1 | Ζήτηση | 6 | 22-03-2009 18:02 |