|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πως ασφαλιζετε τις μοτοσυκλετες σας;
Το Μονο που φοβαμαι οταν αφηνω μονο το μωρο ειναι να μην μου το φορτωσουνε σε κανενα φορτηγο και φυγουν. Επιλεγω παντα σημεια που δεν μπορει φορτηγο να πλησιασει . Αν τωρα μπορεσουν και την σηκωσουν στα χερια , κανουν χ μετρα και την φορτωσουν χωρις αντιδραση , τοτε σε τι κοσμο ζουμε μπαμπα ?
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εξω :
1.Συναγερμό μαμα... 2.Συναγερμό δεύτερο με τηλεειδοποίηση... 3.Φίδι σε κάποιο σταθερό σημείο ή με μοτό κάποιου φίλου.. 4.Πεταλο δισκόφρενου με συναγερμό... Στο σπίτι: μεσα σε γκαράζ...και συναγερμούς... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
6. Η πεθερά με τάπερ με ντολμαδάκια στο πίσω κάθισμα (μπας και με λυπηθούνε) 7. στο γκαράζ βάζω από πίσω το αυτοκίνητο. 8. Το βράδυ κουλουριάζομαι στο tank bag (οπλισμένος) 9. Και τέλος δεν κατεβαίνω από επάνω για κανένα λόγο! Καλό είναι να προσέχουμε και να κάνουμε τα πάντα! Αλλά από αυτό που κινδυνευουνε οι μηχανές μας είναι ο επαγγελματίας ληστής που έχει πάρει παραγγελία! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φιλε Στελιο , τα εχεις βαλει ολα τι να πω .... Ποιο λουκετο που τραγουδαει εχεις βαλει ? |
|
|||
|
|||
τωρα πια σε υπόγειο γκαραζ κ ενημερώνομαι απο φιλο μου για να βαλω καμερα web με σκληρο δισκο στον υπολογιστη να βαραει στον δρομο στο μπαλκονι..οποτε κ να γινει η στραβη να εχω μια εικονα που να ψαξω!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αξιολογήστε τις γνώσεις σας στην οδήγηση μοτοσυκλέ, Θα περνούσες σήμερα τις εξετάσεις | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 9 | 07-04-2009 10:24 |
Πως το λέτε το ....μόριο σας? | pepax66 | Ανέκδοτα | 10 | 11-03-2009 21:14 |
Πως λεγεται? | wolferin | Ανέκδοτα | 9 | 06-03-2009 22:36 |
Από τις 6 έως τις 15 Φεβρουαρίου το Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κλαυθμώνος | mvlad78 | Πολιτισμός | 6 | 02-02-2009 19:03 |
Πως ανεβάζω φωτογραφίες; | riko46 | Χρήσιμα | 7 | 18-01-2009 03:52 |