|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ομαδικη συναγερμου scorpion
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Έχει γίνει η ομαδική;;;;
Last edited by skippybi; 12-10-2009 at 18:51. |
|
|||
|
|||
η ομαδική ήθελα να πω.(λάθος)
|
|
|||
|
|||
Για Scorpio είμαι μέσα και εγώ
|
|
|||
|
|||
Για να δούμε και να οργανωθούμε σιγά σιγά
|
|
|||
|
|||
ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΝ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟΝ ΜΑΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΟΣΟ ΚΤΛ.
|
|
|||
|
|||
Εαν κατάλαβα καλώς μιλάμε για τον elser scorpio 600 ή 900.Εδώ και δυό χρόνια εχω τον 600.Αψογος και αξιόπιστος συναγερμός με τηλεειδοποίηση εως 800 μέτρα.
Ο 900 είναι νεότερο μοντέλο και δεν γνωρίζω για την αξιοπιστία του.Πιστεύω οτι και αυτός είναι αξιόλογος.Στην Θεσσαλονίκη τον 600 τον τοποθέτησα με 300 ευρώ. Συστήνω τον 600 που τον γνωρίζω ανεπιφύλακτα.Προσέξτε ομως επειδή τα περιμετρικά ραντάρ του 600 είναι στον προαιρετικό εξοπλισμό με την ομαδική αγορά προσπαθήστε να τα εξασφαλίσετε δωρεάν γιατί κοστίζουν επιπλέον 50 ευρώ. Με τιμές Θεσσαλονίκη οι πληροφορίες.Στην Αθήνα είμαι σίγουρος οτι θα επιτύχετε καλύτερες τιμές.Με το καλό η νέα σας αγορά. |
|
|||
|
|||
Το καταπληκτικό είναι η καταναλώση του.Απειροελάχιστη εως μηδενική.Μετά τις 15 ημέρες ακινησίας της μοτό πέφτει σε κατάσταση ύπνωσης ενώ είναι εξακολουθεί να είναι κατα κάποιο τρόπο ενεργοποιημένος.Ενεργοποιήται εκ νέου με την παραμικρή ενόχληση του.
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα και από εμένα,
το περασμένο διάστημα που έβλεπα για τον 900άρι, τον έβρισκα με 350 ευρώ ΧΩΡΙΣ την εγκατάσταση. Ενώ έλεγαν πως ΔΕΝ είναι σιγουροι αν το module για την περιμετρική είναι μέσα στη συσκευασία. Επίσης από Αμερική βγαίνει στα 250 ευρώ μαζί με την περιμετρική μαζί και με το ρελέ για το κινητήρα. Μένει μετά μονο το κόστος εγκατάστασης το οποίο κατα τους αμερικανούς είναι ΠΟΛΥ ευκολο... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν σου κατσει βλαβη η εδω αντιπροσωπεια δεν θα στον ακουμπησει καν!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Turbocharged: The 2008 Canjamoto BMW R1200S Scorpion | syan | Νέα μοντέλα BMW | 13 | 21-03-2009 14:53 |