|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ********** Εγκαίνια του GSforum **********
Eύχομαι τα καλύτερα σ'αυτήν την δικτυακή κοινότητα.
Και μια και η επίσημη έναρξη έγινε μέσα στις γιορτές " Χρόνια Πολλά και Καλή Πρωτοχρονιά εύχομαι σε όλους " |
|
|||
|
|||
ANTE ME TO ΚΑΛΟ!!!!!
|
|
||||
|
||||
. Ευχαριστούμε όλους και αντευχόμαστε !!!!! .
|
|||
|
|||
Χρόνια Πολλά και καλή πρωτοχρονιά Θοδωρή...Χαιρόμαστε που είσαι κοντά μας!
|
|
|||
|
|||
Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου...
Καλή επιτυχία... Καλά ποσταρίσματα... και όλοι γνωρίζουμε, ότι όλα εξαρτώνται από την εν γένει θετική παρουσία μας στον χώρο! |
|
|||
|
|||
Εύχομαι ολόψυχα καλορίζικο το forum με σύνεση και δημοκρατία (ξέρουν αρκετοί τι εννοώ) και μέσα από αυτό να γεννηθούν καινούργιες φιλίες και συν ταξιδιωτικές ανησυχίες!
|
|
|||
|
|||
Καλή επιτυχία!...
|
|
|||
|
|||
καλη αρχη ακομα καλητερη συνεχεια και με πολα ξενιαστα και ασφαλη χιλιομετρα
|
|
|||
|
|||
Καλή επιτυχία στο νέο αυτό διαδικτυακό μας χώρο.
Εύχομαι να έχει μεγάλη επιτυχία. Αλλωστε έχω ήδη ξεχωρίσει (από ότι θυμάμαι) πολλούς από τους παλαιούς συντελεστές: Epimelitisf, Syan, PeterV, Mexicanos, Danaos, Mariner, Xiliometrofagos, GsSakis, BmwNek, Anax, Hargoul, IoannisPanagotidis, Nikolas33, Ekatodarhos, Kotsiaris κ.α. και είμαι σίγουρος ότι και με τη συμμετοχή των νέων φίλων μας θα πετύχουμε αυτό το forum να γίνει το αγαπημένο link για όλους μας. Αντε με το δεξί λοιπόν! |
|
|||
|
|||
Μια λεξη για αρχη..."ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ"...ααααααχχχχχ...ανασανα...αχαχαχαχα....καλησπερα σε ολους τους φιλους νεους και παλιους!!!!Ευχομαι σε ολους και τις οικογενειες τους καλη χρονια με παρα πολυ αγαπη,υγεια και τυχη!!!! Καλη αρχη στο νεο μας ξεκινημα!!!!...και μια αφιερωση..."ταρατατζουμ τζουμ τζουμ και ομως ειμαι ακομα εδω λα λαλα και αυτο το καλοκαιρι!!!!!"
|
|
|