|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μεγάλη προσοχή στα "καταλάθος" SMS ...
Αν την πατήσεις και πάς στον συνήγορο του πολίτη τι θα κερδίσεις?
|
|
|||
|
|||
Αχά..
Γιατίεμένα μου είρθε ένα ΣΜΣ που έλεγε: ``Αναβαθμιστήκαμε με καινούργια κορίτσια και σε καινούργιο χώρο, με καλύτερες υπηρεσίες. Σας περιμένουμε`` Δεν κάνω πλάκα, λέω μούφα θα σβήσει το κινητό, αλλά τελικά ήταν αλήθεια. Τώρα το τηλ. που το βρήκαν.. έλα ντε, και εγώ απορία έχω.. Και μην βιαστούν κάποιοι να πουν ότι άστα αυτά κλπ κλπ, γιατί θα τους ``πλακώσω`` με τίποτα χαλασμένα πορτοκάλια |
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Νίκο |
|
||||
|
||||
Nέο sms έλαβα σήμερα ...
Απόσπασμα:
Από το νούμερο ... +358405202125
|
|||
|
|||
Γιαυτό το λόγω εμένα με διαγράφουν όταν στέλνω μνμ.
Ευχαριστούμε Νικόλα |
|
|||
|
|||
Και γω είχα λάβει ακριβώς το ίδιο sms πριν 2-3 μήνες με άλλα ονόματα..
Αλλά ευτυχώς δεν είχα τίποτα περίεργες χρεώσεις.. |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρωτιά της Ελλάδας στα προϊόντα "μαϊμούδες" | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 23-07-2010 12:48 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |
Η λύση για τους ενοχλητικούς "καθαριστές τζαμιών" στα φανάρια ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 8 | 16-10-2009 22:09 |
Μεγάλη προσοχή στα μηνύματα "Κοινωνικής Ευαισθησίας"! | Arkas | Ανακοινώσεις | 7 | 17-05-2009 22:58 |
SOS - Μεγάλη προσοχή στα ρέστα !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 8 | 16-01-2009 00:31 |