|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εποχη αλλαγής ελαστικών
Kαλησπέρα κ από μένα . . . λίγο πολύ κ γώ τις ίδιες απορίες έχω!Τη σημαίνει πόσο συχνά κινείται η μηχανή;Εγώ τη χρησιμοποιώ μόνο σαβ-κα . . . είναι μοντέλο 06/08 κ έχω μόνο 15000 χλμ!!!Επειδή δε θεωρώ τον εαυτό μου έμπειρο κ με γνώμονα τις γνώσεις μου από αυτοκίνητα,με μεγάλες ιπποδυνάμεις κ πολλά χλμ,θεωρώ ότι τα λάστιχα μου μάλλον θέλουν αλλαγή κ ας έχουν φαινομενικά γόμα επάνω!Πιστεύω ότι έχουν ξεραθεί,δεν γλιστράνε βέβαια κ φρενάρω αλλά προληπτικά!!!
Παρακαλώ τις γνώμες σας . . . αντικειμενικά! Υ.Γ. Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση,έχω METZELER EXP . . . |
|
|||
|
|||
Καλό είναι ανά διετία να αλλαζει κάποιος λάστιχα, τουλάχιστον αυτό είχα ακούσει παλιότερα κι εγώ.ανάλογα βέβαια και την χρήση που κάνει κι ο καθένας.άλλοι. δε κλείνουν διετία.
αλήθεια λάστιχα προτείνετε για adventure??? Εχω ακούσει καλά λόγια για το Scorpio αλλά δεν ξέρω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Jefe |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις σας.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τα αλλαζουμε τα λαστιχα????
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αλαγή μόνο όταν τα σύρματα έρθουν σε επαφή με τον αέρα. Κάτι σαν τους πυρινικούς αντιδραστήρες
|
|
|||
|
|||
9500km,για καλοκαιρακι σκεφτομαι,τον αυγουστο κλεινει 2 χρονια.
|
|
|||
|
|||
α δε ξερω...εσυ οταν τα αλλαξες γιατι τα αλλαξες???
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αντικατάσταση ελαστικών | katsanakis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 30 | 15-01-2011 11:38 |
Η πρώτη εγχείρηση αλλαγής φύλου στον Κόσμο!! | Xanthi | Υγεία | 8 | 30-11-2010 09:30 |
Πίεση ελαστικών | platon | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 31-08-2010 18:55 |
....πίεση ελαστικών..... | morfeas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 12-04-2010 15:18 |
Πωλείται λόγω αλλαγής 12ΟΟGS ........... | riko46 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 37 | 15-01-2010 21:58 |