|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ανταλλακτικα για Shoei XR1000
ΠΡΟΛΟΓΟΣ: Εχω το Shoei XR1000 απο το οποιο εμεινα αρκετα ικανοποιημενος και μετα απο 4 χρονια που το χω κορωνα στο κεφαλι μου ηρθε η ωρα της αλλαγης επειδη τα σημαδια του χρονου (ευτυχως μονο αυτουνου) καναν την εμφανιση τους...
Το ζητημα ειναι να το κρατησω για backup για συνεπιβατες αλλα εχει σπασει το πλαστικο που ειναι βιδωμενο με 2 πλαστικες βιδες στο πλαι στο οποιο κουμπωνει η ζελατινα και εχει τα γραναζια της ζελατινας. Ξερει κανεις αν και απο που μπορω να βρω ανταλλακτικα??? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανταλλακτικα για Shoei XR1000
στον τζωρτζοπουλο στη μιχαλακοπουλου πηγαινε.
|
|
|||
|
|||
Last edited by ablithik; 12-04-2011 at 12:32. Λόγος: Προσθηκη εικονας |
|
|||
|
|||
Το ειχα αγορασει απο τζωρτζοπουλο στη καλλιροης και απο νωρις χαλασε ο εξαερισμος στο πηγουνι και ...αστα να πανε.... οποτε θα ηθελα να τους αποφυγω....
|
|
|||
|
|||
απο οτι ξερω αναλαμβανουν και τα παιδια που ειναι στο bazaar στην πετρου ραλλη απεναντι στη στρατολογια να το φτιαξουν και πλυσιμο και ολα τα σχετικα
|
|
|||
|
|||
Πολυ σωστος ο bocaros
Βρεθηκα εκει απο σποντα (κρανος για ενα φιλο) και βρηκα το σετακι για το μηχανισμο της ζελατινας (δεξι-αριστερο) ετοιμοπαραδοτο 15 ευρω Οντως στη συζητηση μου ειπαν οτι παιζει και πλυσιμο και φτιαξιμο (ειπα να το κανω μονος μου) Οποιος θελει περισσευει το αριστερο σετ με τις βιδες για το μηχανισμο της ζελατινας. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
shoei xr 800 | basilis76 | Κράνη | 5 | 16-04-2011 20:41 |
shoei-AGV-HJC | varaderiadis | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 7 | 08-10-2010 23:18 |
SHOEI VFX-W | xristoforos | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 05-10-2010 17:10 |
Ζελατίνα για SHOEI XR1000 CX-1 Visor Mellow Smoke | digitalsoul | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 1 | 27-03-2009 21:47 |
Νέες ρέπλικες για τη Shoei | arisxios | Κράνη | 7 | 10-03-2009 07:08 |