|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
NOLAN N43 AIR
Εχει κανεις αποψη για το NOLAN N43 AIR?
Το θελω κυριως για μεσα στην πολη και για σχετικα κοντινες διαδρομες (μεχρι 30 χλμ. αποσταση). (για μεγαλες διαδρομες εκτος πολης και εκδρομες χρησιμοποιω full face). Εχει το πλεονεκτημα οτι με την προσθηκη του μπροστινου κομματιου γινεται κατα καποιο τροπο full face και ειναι εντος προδιαγραφων). Επισης ειναι αεροζομενο (πολυ καλο αυτο για το καλοκαιρι μεσα στην πολη). Αν το εχει κανεις θα μου ηταν χρησιμη η αποψη του. Nolan N43 Air Motorrad N-Com - Glossy White - Road Bikes - Clothing - Helmets - Nolan - buymotogp.com |
|
|||
|
|||
Απάντηση: NOLAN N43 AIR
Εγώ το έχω και το χρησιμοποιώ ένα μήνα περίπου.
Δεν έχω παράπονο από ένα κράνος που τα κάνει όλα "είναι πολυμορφικό". Όμως αν ήμουν στη θέση σου και είχα ήδη full face θα έπαιρνα ένα αποκλειστικά για καλοκαίρι ανοιγόμενο ή δεν ξέρω τι αλλά όχι πολυμορφικό. Είναι ελαφρύ , αισθητικά ωραίο αλλά περνάει αέρας από μέσα.. |
|
|||
|
|||
Φίλε καλησπέρα
Το κράνος είναι κορυφή για κοντινές αποστάσεις. Το μπροστινό προστατευτικό δεν χρειάζεται να το βγάζεις δεν ενοχλεί. Εγώ το χρησιμοποιώ μέσα στη πόλη χειμώνα-καλοκαίρι & είμαι απόλυτα ευχαριστημένος |
|
|||
|
|||
Το θεμα ειναι οτι το ανοιγομενο αν το κυκλοφορεις ανοικτο μεσα στην πολη, ειναι λιγοτερο ασφαλες απο ενα Jet. Αν παλι το κυκλοφορεις κλειστο, φορας το full face που ειναι και ελαφρυτερο. Εδω λοιπον το NOLAN κανει την διαφορα: Jet στην πολη και ασφαλεια (σχεδον) full face εκτος.
Απο θορυβο πως τα παει? Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. |
|
|||
|
|||
από θόρυβο έχει...αλλά από θέμα ασφάλειας για jet είναι πολύ καλό εφόσον μπορείς να κρατήσεις πάνω και το μπροστινό προστατευτικό που λεει και ο φίλος παραπάνω
|
|
|||
|
|||
αν θυμάμαι καλά 221 το είχα πάρει από Ελλάδα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τα ανοιγομενα κρανη ειναι ασφαλη μονο οταν ειναι κλειστα. Ανοικτα προσφερουν λιγοτερη ασφαλεια απο τα jet. Ολοι μεχρι σημερα εχουμε την κακη συνηθεια να τα κυκλοφορουμε ανοικτα στην πολη. Αυτο το κανουμε κυριως για λογους ανεσης και ορατοτητας. Το N43 AIR εχει συστημα αερισμου στην κορυφη του κρανους με αποτελεσμα να εχει ροη αερα σε ολοκληρο το κεφαλι. Πολυ καλο αυτο για το καλοκαιρι, σιγουρα ομως θα εχει το αντιστοιχο τιμημα σε θορυβο.
|
|
|||
|
|||
ναι και αυτά θεωρώ καλοκαιρινά ή διπλης εποχής το χειμώνα κλειστά το καλοκαίρι ανοιχτά.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
κρανος nolan n102 ανοιγομενο | gs 650 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 15-04-2010 22:56 |
Nolan N84 | morfeas | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 2 | 14-04-2010 23:02 |