|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εφυγε ο Νίκος Παπάζογλου............
Στεναχωρηθηκα παρα πολυ και εχω δακρυσει για τον Νικο.
Εδω, στη ρωγμη του χρονου, βρεθηκε μια θεση να μπει και να μας αποχαιρετησει! Μεγαλωσα και επαιξα στην κιθαρα στα χρονια της εφηβειας μου πολλα απο τα τραγουδια του. Στην ουσια ηταν "οδηγος" μου στην μουσικη την εποχη εκεινη. Κριμα να φευγουν οι ανθρωποι και ειδικα τετοιοι ανθρωποι. Αλλα δυστυχως ετσι ειναι η ζωη. Ευτυχως ομως γιατι μεσα απο τα τραγουδια του θα υπαρχει παντα στις ψυχες μας. Μακαρι να μπορουσα ν ανεβω Θεσσαλονικη να παω στην κηδεια του. Καλο σου ταξιδι Νικο...! |
|
|||
|
|||
το άκουσα και έπαθα σοκ στους τιτλους τέλους των "πρωταγωνιστών"....καλό του ταξείδι....
Υ.Γ :το χθεσινό θέμα των "πρωταγωνιστών"ήταν ο ΘΑΝΑΤΟΣ..τι συμπτωση |
|
|||
|
|||
Παρόλο την φήμη του .,
παρέμενε ένας απλός και καθημερινός άνθρωπος.,. όποιος τον γνώρισε απο κοντά το ξέρει αυτό πολύ καλά.,, ααχχχχ πότε Βούδας πότε Κούδας.,.,.,., καλό ταξίδι Νικόλα μας.,.,.,., |
|
|||
|
|||
Έχω μια εικόνα στο μυαλό μου νύχτα με πανσέληνο Αύγουστος στο Θέατρο Δάσους σε μια ονειρική τοποθεσία να μας τραγουδά με το κόκκινο φουλάρι........
Προτιμώ να τον θυμάμαι έτσι χαρούμενο ευτυχισμένο και όχι άρρωστο Νίκο Θεσσαλονικιέ ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας ταξίδευες μελωδικά τόσα χρόνια καλό ταξίδι |
|
|||
|
|||
Καλο ταξιδι ΝΙΚΟ.
|
|
|||
|
|||
Την μικρη ιστορια που ακολουθει την εγραψα χθες μολις μαθαμε τα νεα...
Ειχα την μεγαλη τυχη να μου τραγουδησει αυτος ο ανθρωπος το Να ζησεις στα 40στα γενεθλια μου.. Ηταν μια εκπληξη με οργανωτη τον αδερφο μου που ηταν φιλος του καλος και συναθλητης στην ιστιοπλοια... Μεγαλη φωνη για να μας αφησει τοσο νωρις... Επειδη τα λογια ολων σας με εκαναν να δακρυσω θα παω εγω να αφησω ενα λουλουδι εκ μερους ολων οσοι ειστε μακρια... |
|
|||
|
|||
Μοναδικός και ανεξάρτητος. . .
Καλό ταξίδι Νίκο . |
|
|||
|
|||
Jefe
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
'Εφυγε' ο Κώστας Θεοχάρης... | kostasvar | Διάφορα | 10 | 26-06-2010 17:24 |
Ο Νίκος Σπανός της Ιταλίας στην Ελλάδα !! | D_Artagian | Διάφορα | 19 | 10-05-2010 20:49 |
Εφυγε το κορίτσι γοργόνα.... | georgekostas | Κόσμος | 8 | 25-10-2009 19:55 |
Ο Νίκος Σπανός δοκιμάζει το GS του 2008 | Cpt | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 01-06-2009 10:29 |
Για σας είμαι ο Νίκος από τα Ιωάννινα. | Nick | Καλώς ήλθατε | 20 | 18-01-2009 14:12 |