|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
road book holder
Πωλείται road book holder inox στεγανό ,ιδιοκατασκευή, με φωτισμό led ,αυτόνομο με μπαταρία 9volt, και 12volt από φις αναπτήρα της Moto αν έχει . Παίρνει ρολό χαρτί Α4 και τοποθετείται εύκολα στο τιμόνι και στο ντεπόζιτο . συνοδεύεται από την βάση πολλαπλής στήριξης και από το φις παροχής 12volt . Τιμή 75ευρo τηλ.6944343858 e-mailegos1@gmail.com |
|
|||
|
|||
Απάντηση: road book holder
Εγώ...(είμαι ρέκτης των ελληνικών ιδιοκατασκευών).Ανέμενε τηλέφωνό μου εντός της σήμερον.
|
|
|||
|
|||
Το πήρα.ΑΠΑΙΧΤΟ απίθανη κατασκευή (πολύ στιβαρή,καταπληκτικός φωτισμός με μπαταρία και ανεξάρτητη παροχή ρεύματος,πλήρως αδιάβροχο,πολυμορφική βάση) η οποία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από "επαγγελματικές-βιομηχανικές" αντίστοιχες... Α ρε Ελλαδάρα με τους χρυσοχέρηδές σου...Φίλε μου με συγχωρείς, γιατί δεν το βγάζεις σε παραγωγή;
|
|
|||
|
|||
φίλε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια .Το πιο σημαντικό που ίσως δεν πρόσεξες είναι ότι έχει πολύ απλούς μηχανισμούς που δεν πρόκειται να χαλάσουν εύκολα αλλά και αυτό να γίνει βρίσκεις πανεύκολα τα πάντα από το εμπόριο . Όσο το γιατί δεν το βγάζω στην παράγωγη , ένας απλός λόγος είναι ότι θέλω να το αγοράζεις φτηνά .
Μόνο για να βγάλεις άδεια διαμόρφωσης και κατασκευής μεταλλικών εξαρτημάτων θέλει πάνω από δυο χρόνια τρελό τρέξιμο και εγκατάσταση σε Β Ι Π Ε με ότι αυτό συνεπάγεται στην τελική τιμή . το e-mail ειναι pegos1@gmail.com γιατί στην αρχική καταχώρηση δεν φαίνεται καλά |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ON THE ROAD 3 | paschalis | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 23 | 10-01-2011 22:44 |
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ON THE ROAD | paschalis | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 11 | 18-12-2010 07:56 |
GPS OFF ROAD | mathioudakis nikos hania | Πλοήγηση - Hardware και Software | 9 | 21-08-2009 18:14 |
Ηλεκρονικη off road KTM | titania | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 06-03-2009 02:10 |
GS Silk Road Tour | syan | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 24-01-2009 00:07 |