|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φορολογική Δήλωση της Μηχανής
Απόσπασμα:
Φίλε εδώ είναι Ελλάδα, ποτέ δεν κοιμάσαι ησύχος με την εφορία, πολύ περισσότερο με την προφορική δήλωση ενός λογιστή. Αν σε τρώει τόσο πολύ πήγαινε σε μία ΔΟΥ και ρώτα εκεί, αλλά και πάλι ήσυχος δεν θα κοιμάσαι.... Δεν έχω χρόνο και όρεξη να αναφερθώ σε περιστατικά που άλλα μου λέγανε σε μία ΔΟΥ και άλλα σε άλλη. Last edited by frits; 16-04-2011 at 11:23. |
|
|||
|
|||
οσοι δεν την εχουν δηλωσει,μεχρι και σημερα ειχαν τιποτα προβληματα?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ευνουχισμος και λιθοβολισμος μεχρι λιποθυμιας! |
|
|||
|
|||
Για να αγοράσεις σκάφος (έστω και μικρό) σου ζητάνε φωτοτυπία της Φ.Δ. οτι έχει δηλωθεί.Αν δε συμβεί κατι τέτοιο δεν έχουμε πρόβλημα αν δεν τη δηλώσουμε.
Η αγορά της μοτο είναι τεκμήριο, αλλά δεν προσμετρα στις αποδείξεις (εδω η λογίστρια είναι οφ). Η κατοχή της δεν είναι τεκμήριο(ακόμα). Δεν χάνεις και τπτ να τη δηλώσεις. |
|
|||
|
|||
Μέχρι σήμερα δεν έχω κανένα πρόβλημα
|
|
|||
|
|||
Παρομοιως κανενα προβλημα
Καμμια δηλωμενη μηχανη τη τελευταια δεκαετία..... Βεβαια, παλια ειχα Transalp 400 γιατι ειχαν τεκμηριο οι μηχανες.....αγορασα 400 τη χρονια που καταργηθηκε το τεκμηριο |
|
|||
|
|||
ΟΙ μηχανες δεν εχουν τεκμηριο. δηλωνουμε μονο την αγορα
|
|
|||
|
|||
Δεν έχω δηλώσει ποτέ ούτε το BMW ούτε το Hayabusa. Μόνο το αυτοκίνητο.
|
Tags |
φορολογική δήλωση, εφορία |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δήλωση βόμβα του Πάγκαλου - Χαρακτήρισε κοπρίτες τους δημοσίους υπαλλήλους | gsmaniac | Επικαιρότητα | 64 | 14-01-2011 14:48 |
Δήλωση του Ούγκο Τσάβες (Ιούλιος 2010) - FINANCIAL TIMES | MARK | Διάφορα | 15 | 03-01-2011 17:31 |
Πως συμπληρώνετε μια Δήλωση Ατυχήματος...!!!! | tsompanis | Ανέκδοτα | 9 | 30-10-2010 16:50 |
Επιλογή Φωτογραφικής Μηχανής... | frits | Διάφορα | 39 | 19-06-2010 21:22 |