|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: R1200GS του 04, χρώματος μπλε...
αφού έχεις καεί από το servo, δεν πρέπει να πάρεις πάλι χρονιάς με servo!
αλλά τι να αλλάζεις, το δικό σου εκτός από το ότι ήδη είναι καλό, έχει και την χρήση που πρέπει (πράγμα που ελάχιστοι μπορούμε να πούμε) εκτός αν το συνδυάσεις με κάνα 450άρι κάποιας εταιρίας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και πάλι σόρρυ για την λάθος διατύπωση. |
|
|||
|
|||
Χαχαχα καλό! Αλλά λέω να πάψω να σκέφτομαι γιατί είναι "ακριβό" σπορ
Red Spider, κανένα θέμα. Ειλικρινά, δε ξέρω για το θέμα των ανακλήσεων που λες. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως: α) Έχει αγοραστεί απο τη BMW Γερμανίας (Μόναχο) το 2007 με 13.500 χλμ. β) Κάνει όλα τα σερβις στο Γέρακα ανελλιπώς (και μάλιστα των 50.000 ελαφρά προκαταβολικώς) γ) Είναι η πρώτη μου BMW και πρώτη φορά τα τελευταία 25 χρόνια που έχω μηχανές, ξένοιασα και ήξερα ότι ανα πάσα στιγμή μπορώ αντί να πάω στο γραφείο να στρίψω τη "λάθος" στροφή και να βρεθώ... Nordkapp. Η μηχανή δε θα είχε αντίρηση, ίσως βέβαια να είχε η γυναίκα μου. Αυτά... |
|
|||
|
|||
Εαν το service της μηχανης γινεται στο επισημο συνεργειο οτι ανακληση εχει περαστει στο συστημα απο την μαμα BMW ειναι υποχρεωμενοι να στην κανουν οταν το πας μεσα για καθορισμενο service. Επισης εαν εχεις τον αριθμο πλαισιου σου λεει οποιοδηποτε εξουσιοδοτημενο συνεργειο τι εχει ρυθμιστει-αντικατασταθει λογω ανακλησης στην μηχανη σου. Συμφωνω και εγω το οτι εχει γινει ανακληση δεν σημαινει οτι η εταιρεια δεν φταχνει σωστα- αξιοπιστα μηχανακια, το αντιθετο βελτιωνει τομεις-πραγματα που βλεπει μεσα απο την καθημερινη χρηση των μηχανων της οτι μπορουν να δημιουργησουν πιθανο προβλημα.
|
|
|||
|
|||
Μόλις πουλήθηκε.
Παρακαλώ να κλειδωθεί. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
κωδικός χρώματος | gandreas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 12-10-2010 20:43 |
...συγχρονισμός των κυλίνδρων σε R1200GS!!.. με βοήθεια του Twinmax! | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 21 | 04-09-2010 15:43 |
Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 13:50 |
1150 RT αλλαγή χρώματος. | fidemporas | Φροντίδα | 17 | 26-11-2009 02:02 |
R1200GS του 2005 πορτοκαλί γίνεται? | Nikolas | Γενικά - Αναβάτης | 15 | 17-08-2009 02:32 |