|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γιατί έφτιαξε ο Θεός τις μαμάδες?
#
Απαντήσεις από παιδιά 1ης Δημοτικού σε διάφορες#ερωτήσεις: Γιατί έφτιαξε ο Θεός τις μαμάδες; 1.# Γιατί είναι η μόνη που ξέρει που βρίσκεται το σελοτέϊπ 2.# Κυρίως για να είναι καθαρό το σπίτι 3.# Για να μας βγάλουν έξω από κει όταν γεννιόμαστε Πως έφτιαξε ο Θεός τις μαμάδες; 1.# Με χώμα όπως κι εμάς 2.# Με μαγεία και υπερδυνάμεις και πολύ ανακάτεμα 3.# Όπως έφτιαξε και μένα. Απλώς έβαλε μεγαλύτερα ανταλακτικά Από τι υλικά είναι φτιαγμένες οι μαμάδες; 1. Από σύννεφα και μαλλιά αγγέλων και οτιδήποτε ωραίο στον κόσμο και μια στάλα κακίας 2. Ξεκίνησε από τα κόκκαλα του άντρα. Μετά μάλλον έβαλε ελατήρια νομίζω Γιατί σου έδωσε ο Θεός τη μαμά σου και όχι κάποια άλλη μαμά; 1.### Γιατί είμαστε συγγενείς 2.### Γιατί ήξερε ο Θεός πως η δικιά μου με αγαπάει περισσότερο από ότι οι άλλες μαμάδες Τι είδους μικρό κορίτσι ήταν η μαμά σου; 1.# Η μαμά μου ήταν πάντα η μαμά μου και ποτέ από όλα αυτά τα πράματα 2.# Δεν ξέρω γιατί δεν ήμουν εκεί αλλά μάλλον θα ήταν αυστηρή 3.# Λένε ότι παλιά ήταν καλή Τι χρειαζόταν να ξέρει η μαμά σου για τον μπαμπά πριν τον παντρευθεί; 1.# Το επώνυμό του 2.# Από πού κατάγεται. Μήπως είναι απατεώνας; Μεθάει πίνοντας μπύρες; 3.# Βγάζει τουλάχιστο 800 το χρόνο; Λέει ΟΧΙ στα ναρκωτικά και ΝΑΙ στις δουλειές του σπιτιού; Γιατί παντρεύθηκε τον μπαμπά σου; 1.# Ο μπαμπάς μου φτιάχνει το καλύτερο σπαγγέτι στον κόσμο. Και η μαμά μου τρώει πολύ 2.# Γιατί γέρασε πολύ για να κάνει κάτι άλλο μαζί του 3.# Η γιαγιά μου λέει ότι τότε η μαμά μου είχε τα μυαλά της πάνω από το κεφάλι Ποιος είναι το αφεντικό στο σπίτι σου; 1.# Η μαμά μου δεν θέλει αλλά αναγκάζεται γιατί ο μπαμπάς είναι χαζούλης 2.# Η μαμά. Φαίνεται από τον έλεγχο δωματίου. Βλέπει πράγματα και κάτω από το κρεβάτι. Ο μπαμπάς είναι εύκολος. Απλώς τον αγκαλιάζεις. 3.# Μάλλον η μαμά, αλλά μόνο γιατί έχει πολύ περισσότερα να κάνει από τον μπαμπά Τι διαφορά έχουν οι μαμάδες από τους μπαμπάδες; 1.# Οι μαμάδες δουλεύουν στη δουλειά και στο σπίτι ενώ οι μπαμπάδες μόνο στη δουλειά 2.# Οι μαμάδες ξέρουν πώς να μιλάνε σε δασκάλες χωρίς να τις τρομοκρατούν 3.# Οι μπαμπάδες είναι πιο ψηλοί και δυνατοί αλλά την πραγματική δύναμη την έχουν οι μαμάδες γιατί αυτές πρέπει να ρωτήσεις αν χρειαστεί να κοιμηθείς το βράδυ στης φίλης σου 4.# Οι μαμάδες έχουν μαγεία, σε κάνουν καλά όταν είσαι άρρωστος, χωρίς φάρμακα Τι κάνει η μαμά σου τον ελεύθερο χρόνο τους; 1.# Οι μαμάδες δεν έχουν ελεύθερο χρόνο 2.# Έτσι όπως την άκουσα να λέει, πληρώνει λογαριασμούς όλη μέρα Τι χρειάζεται να κάνει η μαμά σου για να γίνει τέλεια; 1.# Από μέσα καλή είναι. Απʼ έξω μάλλον κάποια πλαστική χειρουργική 2.# Δίαιτα. Και ίσως τα μαλλιά της Αν άλλαζες ένα πράγμα από τη μαμά σου ποιο θα ήταν; 1.# Έχει αυτή τη μανία με την καθαριότητα στο δωμάτιό μου. Αυτή τη μανία θα ξεφορτωνόμουν 2.# Θα την έκανα πιο έξυπνη ώστε να καταλαβαίνει ότι έφταιγε η αδελφή μου και όχι εγώ 3.# Θα ήθελα να ξεφορτωθεί τα αόρατα μάτια που λέει πως έχει στο πίσω μέρος του # # # |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γιατί έφτιαξε ο Θεός τις μαμάδες?
Καλούτσικο....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Παίζει ο Θεός ζάρια; | EOD-K9 | Βιβλίο | 1 | 27-08-2010 02:59 |
Θεός vs Διάβολος = I.K.A | frits | Χιούμορ | 4 | 22-01-2010 10:13 |
Εν αρχή ο Θεός....... | Alext | Ανέκδοτα | 4 | 22-06-2009 22:56 |
......και ο Θεός δημιούργησε τη γυναίκα.... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 32 | 25-04-2009 17:29 |
Όταν ο Θεός ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανέκδοτα | 4 | 02-02-2009 19:15 |