|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Garmin Voice Studio™ να φτιάξουμε ελληνικές φωνητικές οδηγίες ??
Garmin Voice Studio™ είναι ένα προγραμματάκι που δίνει δωρεάν η Garmin για να ηχογραφήσει κανείς φωνητικές οδηγίες στο gps.
Ειναι συμβατό με πολλά μεταξύ αυτών και με Zumo 660 . Είδα τις οδηγίες στο link Garmin Voice Studio και μου φάνηκαν εύκολες... Μια που έχουμε πολλοί πια τέτοια δεν κάνουμε μια προσπάθεια να φτιάξουμε οδηγίες τις προκοπής για τα GPS μας ?? Αρκετά αγενής δεν είναι η original φωνή ? "ΚΡΑΤΑ αριστερά..." "ΜΕΙΝΕ δεξια..." να βάζαμε καμιά γλυκιά φωνή που να λέει "Σας παρακαλώ αφέντη αν θέλετε να στρίψετε δεξιά..." ή καμμιά μαγκιορικιά "Ρε μόρτη πέρτο ζερβά..." ή για τον capitain "Ακολούθησε ίδια ρότα καπετάνιε μου...." , "Σια κι αράξαμε έφτασες στο λιμάνι κάπτεν...." η για τον Θεολόγο "Αραξε το τριαξονικό σου φίλε έφτασες στον προορισμό σου...." η μία φωνή διαφημιστική για το GSforum "Εφτασες στον προορισσμό σου αλλά μην ξεχνάς τον καφέ της Τετάρτης του GSforum...", "Επανυπολογισμός πορείας για το GSforum...", "Ακολούθησε την ίδια πορεία , όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο GSforum για ...(τόσα) χλμ. ..." κλπ κλπ και να τις μοιραζόμασταν εδω μέσα ? Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε δυό τρία είδη φωνών ή εξιδικευμένες φωνές για κάποιους φίλους από εδώ μέσα..... Τι λέτε ? πλάκα δεν έχει ? φτιάχνεστε να κάνουμε κάτι τέτοιο ? Last edited by peterv; 14-05-2011 at 12:10. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Garmin Voice Studio™ να φτιάξουμε ελληνικές φωνητικές
Αν γίνει κάτι τέτοιο,
θα προτιμούσα Julias voice... |
|
|||
|
|||
Με τα ανάλογα ηχητικά εφέ..
|
|
|||
|
|||
Ντεν έχω garmin καρντια μου!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Το είχα κάνει και έχει πλάκα. Ηχογραφήστε μόνοι σας τη φωνή που θέλετε ή της κόρης σας ή ότι άλλο σας αρέσει!
|
|
|||
|
|||
Την Σαπφώ Νοταρά, που όταν αλλάζεις την συνιστώμενη διαδρομή, να σου λέει: ‘πού πας ρε χαμένε, να πας από αλλού’.
Ή όταν περνάς την Συγγρού, να φωνάζει: εδώ γίνονται Σόδομα και Γόμορα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
έγραψες Χρήστο |
|
|||
|
|||
Ευκαιρια να παρεις εχουμε νεα αγορα......
|
|
|||
|
|||
Γιορτή κοντογιορτή που λένε και στο χωριό μου .
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θα φτιάξουμε νόμο που θα απαγορεύει την πώληση της δημόσιας γής | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 16-02-2011 18:34 |
tom tom η garmin??? | dim orestiada | Πλοήγηση - Hardware και Software | 17 | 26-01-2011 16:36 |
Έχει κανένας Ελληνικές οδηγίες για Scorpio Sri900 | lgs | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 30-11-2010 13:34 |
Δέκα ελληνικές στις 1.000 πιο υπεύθυνες εταιρείες του κόσμου | MARK | Ελλάδα | 14 | 09-11-2010 17:23 |