|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βρες τη φθηνότερη βενζίνη κοντά σου. Στείλε SMS ΔΩΡΕΑΝ
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλούτσικο αλλά όχι πλήρες.
Για παράδειγμα δεν έχει στην περιοχή μου το φτηνότερο που είναι της Aegean(1,629) |
|
|||
|
|||
Αρχικα σκεφτομουν οτι κ εμεις πρεπει να συνησφερουμε σε τετεοιες πρωσπαθειες οποτε και θα μπορουσαμε να τους το επικοινωνησουμε. Απο την αλλη ομως....σκεφτομουν...μηπως υπαρχει λογος που δεν τον εχουν....αυτο κι αλλα?
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλό
Μου έβγαλε όντως τα φθηνότερα |
|
|||
|
|||
Σήμερα την έβγαλε την Aegean, έχουν πέσει κάπως οι τιμές 1,609
|
|
|||
|
|||
Τα πρατήρια με τη φθηνότερη βενζίνη βρίσκονται στο καινούριο site του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, σε μορφή καταλόγου, όπου οι καταναλωτές μπορούν να αναζητούν ανά πάσα στιγμή που χρειάζονται να γεμίσουν το ρεζερβουάρ.
Στο fuelprices.gr, οι πολίτες μπορούν να βλέπουν που υπάρχει φθηνή βενζίνη στην περιοχή την οποία βρίσκονται, αλλά και σε ποια πρατήρια έχει επιβληθεί πρόστιμο για νοθευμένα καύσιμα. Παράλληλα το υπουργείο εγκαινίασε και την ιστοσελίδα e-prices.gr όπου αναγράφονται οι τιμές των προϊόντων σε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, ακριβώς όπως βρίσκονται στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Η εν λόγω σελίδα αριθμεί πάνω από 1500 προϊόντα από 1000 σημεία πώλησης. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προτεινόμενη διαδρομή κοντά μας...δωστε τη λύση σας | D_Artagian | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 23 | 30-05-2011 22:15 |
Βρες δουλειά στο γιο μου | MARK | Ανέκδοτα | 15 | 04-12-2010 21:53 |
Αστεροειδείς θα περάσουν κοντά από τη Γη | MARK | Κόσμος | 8 | 08-09-2010 15:19 |
ActionAid :: Στείλε το oνομά σου και βάλε 1GOAL | MARK | Κοινωνική ευαισθησία | 0 | 31-03-2010 10:17 |
Στείλε «ΟΧΙ» στο μεταλλαγμένο καλαμπόκι! | skippybi | Υγεία | 11 | 10-03-2009 21:54 |