|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τώρα φωνάζει: εδώ… δραχμή – εδώ… δραχμή.
Από δήλωση της Δαμανάκη στο ευρωκοινοβούλιο.
«Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο. Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι καθώς και η μεθόδευσή του. Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά. Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες». Την ίδια ώρα περιμένει στο τέλος του μηνός τον μισθό της, που υπολογίζεται από €15,000 – 25,000. Παραπέμπει σε ένα άλλο δίλλημα του παρελθόντος: ή Καραμανλής ή τανκς. Εδώ… δραχμή – εδώ… δραχμή. Η φτηνή έκφανση εξαργύρωσης μιας παρεχόμενης υπηρεσίας, μιας ιστορικής περιόδου, μιας ιστορικής φωνής. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τώρα φωνάζει: εδώ… δραχμή – εδώ… δραχμή.
Ελα ρε Χρήστο με το τσόλι που θα το πάρουμε και σοβαρά!
Εξαργύρωσε όσο κανείς άλλος την όποια συμμετοχή της στα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Δεν τη βλέπω να κάθεται και πολύ στις Βρυξέλλες, θα της δώσουν τον πούλο οι Ευρωπέη. Με τις ######## που είπε "ρήμαξε" και τα spread των γερμανικών ομολόγων. Αντε με την κάθε κομψευόμενη αριστερή, το ταγάρι που έμαθε και τα Louis Vuitton, μη ####! |
|
|||
|
|||
Tην ίδια αίσθηση μου προκαλεί
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αριστερής λέγοντας? Συμφωνούν πολλοί αριστεροί με νεοφιλελεύθερες πολιτικές? Βγαίνουν φασιστικότερα των δεξιών… για γδύσιμο των πολιτών. Απλά και μόνον για να μην γευθούν και αυτοί την αίσθηση του τα χάνω όλα. Για να κρατήσουν τις καρέκλες τους. Καταδικάζουν ολόκληρους λαούς. Γαμω την φάρα τους μέσα… Αριστερός λέγοντας ο κινηματίας Μίκης? (καραμανλής ή τανκς)… να διεκδικεί σε τέτοιες εποχές τα αναδρομικά των βουλευτών… και να μην παραιτούνται τα ρεμάλια, παρ΄ όλο που τους πήραμε χαμπάρι? Μην ξεχάσετε να τους ψηφίσετε και πάλι, όλους τους. Συνεχίστε να τσακώνεστε για πάρτη τους… Πίσσα και πούπουλα καριόλια, για να μην ξεχνιέμαι κιόλας. |
|
|||
|
|||
Η λεγόμενη Γενιά του Πολυτεχνείου
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Α ρε τι γίνεται όταν ο (πουλημένος) Ελληνας πάρει μια σημαντική θεσούλα.... Μέχρι και ΛΑΓΟΣ του Καραγλόγιωργα καταντάει.... Κρίμα τα ταψιά με τα κοτόπουλα που τάιζα τη <βλαχούλα> απο τα κάγκελα του Πολυτεχνείου.... ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting http://img29.imageshack.us/img29/509...8900541239.jpg Last edited by Xarleas; 26-05-2011 at 05:27. |
|
|||
|
|||
Έχω απογοητευτεί τόσο από τους κυβερνόντες που δεν μου κάνει τίποτα απο ότι δηλώνουν αίσθηση.....
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τώρα μου ήρθε... | ckk | Χιούμορ | 7 | 20-05-2011 23:06 |
Τώρα αυτός είναι τυχερός η άτυχος? | diomiles | Αστεία Video | 11 | 04-05-2011 15:40 |
Τώρα αυτό πως το κάνει? | diomiles | Διάφορα | 12 | 08-04-2011 23:38 |
Τώρα και η Ελληνική σημαία ΧΩΡΙΣ Σταυρό | staren | Μου τη δίνει που ..... | 67 | 16-11-2010 18:25 |
Τώρα και η τροχαία στην ενημέρωση .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πλοήγηση - Hardware και Software | 14 | 24-05-2009 11:57 |