|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι μουσική ακούτε τώρα;
Η μουσική για μένα δεν έχει σύνορα και "είδη", έτσι κάθε κομμάτι που φτιάχτηκε με μεράκι από κάποιον καλλιτέχνη, αν τύχει να ταιριάζει με την διάθεση της στιγμής, είναι καλοδεχούμενο. Βέβαια όταν έρχεται το κρασάκι και γλυκαίνει τον νου προτιμώ ακούσματα που με ταξίδεψαν όμορφα στα νιάτα μου και σαν ναυτικός... από ταξίδια... άλλο τίποτα!!!
|
|
|||
|
|||
Metallica,Slipknot,Anthrax,Megadeth,Iron maiden apo metal
Apo rock Doors,Pink floyed kai allous klasikous (sorry gia ta greeklish) |
|
|||
|
|||
Αγαπητέ pho.juggler παράκληση να γράφεις μόνον στα Ελληνικά αν συνεχίσεις να ποστάρεις και αν θέλεις πέρασε απο ΕΔΩ για ένα καλωσόρισμα.!
|
|
|||
|
|||
Στα 42 μου προτιμώ πια τα oldies, λίγο ραπ, Ελληνική ροκ και Ελληνικά ελαφρά και κυρίως ... Κρητικά!
Ρέθυμνο |
|
|||
|
|||
Μια ζωή...ρεμπέτης...
Βασικώς αν θέλεις να θεωρήσε "φιλόμουσος"...ακούς τα πάντα! Απλά κάποια ακούσματα, δεν μου δημιουργούν..."ηχορύπανση"... Εξαρτάται και με τα κέφια! |
|
|||
|
|||
Σε μένα, λίγο το λαϊκό, λίγο το ελαφρύ Ελληνικό, ίσως και κάτι ξένο αλλά ήρεμο.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι λετε.....? | danaos | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 101 | 14-02-2009 18:39 |
Τι είναι αυτό που μας χωρίζει... | skippybi | Καλώς ήλθατε | 20 | 18-01-2009 14:22 |
Τι είδους Ι.Χ. προτιμάτε? | VILLY | Αυτοκίνητο | 18 | 06-01-2009 21:43 |
Έτσι για να ακούμε μουσική | KostasGS | Χρήσιμα | 1 | 28-12-2008 00:04 |
Παραγωγή βιοκαυσίμων τώρα και από κολοβακτηρίδια | riko46 | Επικαιρότητα | 2 | 15-12-2008 01:21 |