|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μπαταρία...
Σήμερα το πρωϊ με άφησε από μπαταρία όταν σταμάτησα σε περίπτερο....
(1200gs) Εκτός απο της μαμάς και τις odyssey έχει κανείς βάλει κάποια άλλη μπαταρία και αν ναι, ποιά/από πού/πόσο? Απλά για να έχω μια ιδέα πρίν (ξανα)σκάσω το 150άρι για την μπαταρία της μαμάς.... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπαταρία...
Απόσπασμα:
Αν δεν κάνω λάθος κάνοντας χρήση της ομαδικής μπορείς να δώσεις λιγότερα απο 150 και να ξενοιάσεις για κάμποσο καιρό με την odyssey! Ολες οι άλλες είναι απλά οδοντόβουρτσες! |
|
|||
|
|||
Δες εδώ http://www.gsforum.gr/%CE%9F%CE%BC%C...-odyssey-5395/ σχετικά
|
|
|||
|
|||
Έχεις δίκιο, μου είχε διαφύγει τελείως η ομαδική....
Ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα βρείς το φως σου Προχώρα άφιβα, οδυσσέας να γυρνά η μίζα σαν να εκρύγνηται |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η μονη μπαταρια που το βαζει μπρος χωρις να κινδυνευει να λιποθυμησει |
|
|||
|
|||
Κίμωνα, πόσο καιρό σου κράτησε;
|
|
|||
|
|||
Μια και το θέμα είναι hot να πω και γω τι έχω κάνει για το θέμα. Το δικό μου μηχανάκι είναι του 04. Φόραγε αν θυμάμαι 12 amp/h μπαταρία. Πήρα λοιπόν μια Yuasa με 14 amp/h (ο τύπος ήταν κάτι σα ΥΤΧ16BS) η οποία είναι ακριβώς ένα πόντο ψηλότερη από τη μαμά. Χωράει ακριβώς με μόνη διαφορά ότι η σέλα δε κατεβαίνει στη χαμηλή θέση. Μένει στην ψηλή.
Η συγκεκριμένη μπαταρία κόστιζε 74 €. Σήμερα είναι στο δεύτερο χρόνο της και το σύστημα πάει μια χαρά. |
|
|||
|
|||
Περίπου ενάμιση χρόνο...
Και είναι η δεύτερη που αλλάζω, αλλά της κάνω πολύ κακή χρήση γιατί χρησιμοποιώ την μηχανή καθημερινά και σε αποστάσεις που δεν προλαβαίνει να ξαναφορτίσει, οπότε πάλι καλά που κράτησε τόσο! |
|
|||
|
|||
Οπότε, λόγω απαιτητικής αστικής χρήσης, μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς να μην ξαναβάλεις τη μαμίσια. Και δυο ερωτήσεις... Η εγγύηση δεν ισχύει; Η odyssey είναι συμβατή με το φορτιστή της μαμάς;
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μπαταρία | StefS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 20 | 22-04-2011 23:38 |
Μπαταρία YUASA | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 5 | 17-06-2010 01:06 |
Μπαταρία για 1150gs | LeftRonic | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 19-04-2010 14:56 |
Μπαταρία !!!!!! | GSAirways | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 11-04-2010 20:36 |
Μπαταρία | Vakalos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 15-12-2008 03:34 |