|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Touring in Budva-Dubrovnik-Sarajiebo-Visegrad
Απόσπασμα:
Δουλεύω σ'αυτον..Γιγας.. |
|
|||
|
|||
πααααααρα πολύ ωραία !!!
είναι ο προορισμός που έχω προγραμματίσει για του χρόνου και που μόνο από το ταξιδιωτικό σου έχω αποκόμιση την πλήρη εικόνα (βέβαια είπαμε όταν εμείς κάνουμε σχέδια .......) πατρίδα, από την 4 σελίδα και μετά οι φωτό σου δεν μου ανοίγουν (λόγο δουλειάς), τις μεγάλωσες ??? μήπως γίνετε να τις μικρύνεις ???? χάρτη ????....... γιατί είπαμε...... καίγομαι !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
α) να επιτρέπει στους μοτοσυκλετιστές να παρκάρουν στο πάρκιν εφόσον πληρώνουν β) Να επιτρέπει στους Έλληνες να κάνουν την βόλτα τους στο νησάκι του |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το τι γινεται στις χωρες αυτες αλλα και στα χλιδοκιτσατα πενταστερα τους περιγραφει μεταξυ αλλων στο αρθρο του για τα Βαλκανια στο τευχος Αυγουστου στο μοτο ο εξαιρετικος Μπαμπης Μεντης. Με τη ματια του υποψιασμενου και μετριοφρονα Ελληνα μοτοσυκλετιστη το αρθρο αυτο ειναι οτι καλυτερο εχω διαβασει τα τελευταια χρονια στα μοτοπεριοδικα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σε ευχαριστώ φίλε.για τις φωτό,όχι δεν έχουν μεγαλώσει.για την διαδρομή τώρα,δεν μπορώ να ανεβασω χάρτη λόγω αργής ταχύτητας, και αν κάποιος "γρήγορος" μπορεί ας το κάνει. εγώ βάζω τις πόλεις και ψάξτε το κακαβιά -αργυρόκαστρο-τεπελένι-φιέρι-δυράχειο-σκόδρα-μποντκόριτσα-μπούντβα ντουμπρόβνικ. Dubrovnik - Metkovic σύνορα με βοσνία στα 15 περίπου χιλιόμετρα και μετά σε βοσνιακό έδαφος Mostar -Kohjic-sarajevo-rogatica-visegrad. Σύνορα με Σερβία και μετα Uzice -Cacak -Kraljevo - Krusevac -nis-σκόπια. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ Μεγάλε Μάγε...τιμή μου!ελπίζω να καπνίσουμε την πίπα της ειρήνης σύντομα.χρωστάω και κάτι μπυρόνια |
|
|||
|
|||
Είσαι φοβερός φίλε μου.
Έχεις κάνει και άλλα ταξιδάκια ;;;; |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Είσαι άπαιχτος γραφαδόρος φίλε τσοπάνη.
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=tsompanis;192394]απο τις καλύτερες μου,είναι όταν ξεκινάω για κάπου χωρίς πρόγραμμα.χωρίς τις απαραίτητες προετοιμασίες πριν το ταξίδι.
που κατεβαίνεις στον κεντρικό δρόμο και θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα κάνεις δεξιά ή αριστερά.αν θα φύγεις προς την Ανατολή η την δύση. κάπως έτσι στήθηκε και αυτή η βόλτα.ενώ μου έσκασε η ιδέα 2-3 μερες πριν,στην συνέχεια την γείωσα στο μυαλό μου,αφού έβλεπα πως δεν μου έβγαιναν οι μέρες.ήμουν ανάμεσα στο να αράξω σε κάποια παραλία του Ιονίου και την βόλτα. 3,5 μέρες είναι πολύ λίγες για τέτοια γύρα.Σε δυό-τρεις εβδομάδες ξεκινάει και το επίσημο ταξιδάκι,οπότε για ξεκούραση το έβλεπα... Αυτά είναι... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW F650GS TOURING ICELAND | gelasios | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 25-07-2010 18:57 |
Touring in Albania | tsompanis | Ταξίδια στο εξωτερικό | 16 | 04-07-2010 13:09 |
ΣΤΟΛΗ ΕNDURO/TOURING RALLYE | loulou1100gs | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 9 | 09-01-2010 20:34 |
BMW R1200R touring special!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 11 | 31-07-2009 21:30 |
ΔΟΚΙΜΗ BMW F800ST: Sport ή Touring | arisxios | Άλλες εταιρίες | 3 | 06-03-2009 21:52 |