|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
φαρμακειο εχετε?
εχω αυτο στο μαγαζι μου και πουλαμε αν ενδιαφερεσται απο την τιμη που βλεπετε για τα μελη του φορουμ και μονο 40% μιων να λετε στην κατερινα οτι ειστε απο το φορουμ για να σας κανει την εκπτοση αν κανετε αγωρα ονλινε τοτε γραψτε στις παρατιρισεις το ψευδονιμο σας και το φορουμ για να το δη η κατερινα να σας κανει την εκπτωση
Fire Expert - Πυροσβεστήρες - φαρμακειο |
|
|||
|
|||
Απάντηση: φαρμακειο εχετε?
Μπράβο Γιώργο, φοβερή τιμή, θα πάρω ένα
|
|
|||
|
|||
Να είσαι καλα Γιώργο,ευχαριστούμε.
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε Γιώργο . |
|
|||
|
|||
Τι μου θύμισες τώρα με το φαρμακείο...
Έχουμε <<θέμα>> εκεί. |
|
|||
|
|||
χωρις να θελω να προσβαλω τον συμφορουμιτη,το φαρμακειο πρεπει παντα να το αγοραζουμε ΠΑΝΤΑ απο φαρμακεια,οπου ο φαρμακοποιος θα μας βοηθησει σε οτι αποριες εχουμε.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
απλα πιανω καλυτερη τιμη πιστευω και δεν ειναι οπως των σουπερ μαρκετ που αγωραζουν μια φορα και τα εχουν ακομα και οταν εχουν λειξη. εκανα μια μεγαλη παραγκελεια για μια αντιπροσοποια και επιασα καλη τιμη και πηρα περισοτερα απο οσα μου ζητησαν για να εχω για οποιον μοτοσυκλετιστη χρειαστη στοκ θα δεινο μετα... στην επομενη παραγκελεια για να μην μου μενουν και λειγουν. οσο εχω ακομα θα δεινω οποιοσ θελει περνει οποιος δεν θελει υπαρχουν και τα φαρμακεια |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
που εχετε παει ? | man gs | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 60 | 25-05-2011 13:03 |
αυτο το εχετε ξαναδει!!!!!!!!!!!! | commander | Χιούμορ | 19 | 17-12-2010 21:58 |
αυτο το gs το εχετε δει????? | commander | Νέα μοντέλα BMW | 31 | 05-08-2010 12:24 |
φαρμακειο | konstantinos | Διάφορα | 11 | 15-07-2009 18:37 |
εχετε τιποτα που δεν χρησιμοποιειτε;; | Alext | Ανέκδοτα | 10 | 19-05-2009 16:34 |