|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ohlins F650 GS
Εχω προβλημα με τη πισω αναρτηση.Πρεπει να αλλαχτει ενα λαστιχο στη πανω βαση.Πηρα δυο-τρια τηλεφωνα που μου εδωσε ενα παλικαρι στη Μοτοδυναμικη αλλα μου ειπαν ολοι οτι θελουν να τους παω σκετη την αναρτηση.Χαιρω πολυ!Αν μπορουσα να τη βγαλω την εφτιαχνα και μονος μου.Που να παω ρε παιδια?Αν το αφησω θα κανει μεγαλυτερη ζημια και δεν ειμαστε για τετοια.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ohlins F650 GS
MOTO JOBE ειναι στην λ.κηφισιας οπως παμε για αθηνα πριν τα φαναρια του αμαρουσιου. στην PIZZA HUT απεναντι
|
|
|||
|
|||
Δοκιμασμενοι?
|
|
|||
|
|||
μια δοκιμη θα σε πείσει,ο τυπος φτιαχνει κυριως αμορτισερ,για την δικια μου μου ειπε 150 € για επισκευη αλλα οταν πηγα απο εκει ηθελε μονο ρυθμιση,μου την ρυθμισε και εφυγα !
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φιλε όταν λες ρύθμιση τι εννοείς? |
|
|||
|
|||
στον ρυθμιστη επαναφορας ελατηριου,και σε μια βιδα στην βαση του αμορτισερ !
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Την βίδα δεν την έχω πειράξει ποτέ.Τι ακριβώς κάνει?Είδες διαφορά? Σε ζάλησα με τις ερωτήσεις αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτά. |
|
|||
|
|||
ναι μπραβο την προφώρτηση και μια ρυθμιση ακομα στην βαση του αμορτισερ,διαφορα ειδα μεγαλη,εγω νομιζα οτι ειχε χαλασει ηταν πολυ σκληρη,αλλα τωρα οκ.
|
|
|||
|
|||
ολα αυτα σε ohlins παντα ετσι?
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
set up ohlins??? | PACO | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 19-02-2012 20:54 |
OHLINS | jbiltls | Ζήτηση | 8 | 22-04-2010 23:23 |
OHLINS ΠΙΡΟΥΝΙ | gkol | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 27-03-2010 00:10 |
OHLINS | jbiltls | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 8 | 14-03-2010 02:52 |
WP ή OHLINS ;;; | epimelitisf | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 30-09-2009 03:07 |