|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κυνηγώντας ένα Honda Deauville με 200 km/h
Όχι, ξεκόλλησε το κοντέρ... και πήγαινα πάλι με 60..
|
|
|||
|
|||
μπράβο στον πιλοταρά τον Λευτέρη!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Τς τς τς, μία φορά το είδατε αυτό το νούμερο και το κάνατε θέμα !!!
.....να ήταν και αλήθεια και όχι ένα ακόμα πρόβλημα στα GS !!! Τι ηλεκτρομαγνητικά πεδία και @α@..... , αφού το λέει και στα πλαϊνά …... ........ΠΡΟΣΟΧΗ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1200 m !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λευτέρη μου μην τους θυμώνεις και δεν το αντέχω άλλο. Τι τους προβληματίζει τελικά εάν η δική σου μηχανή πάει με διακόσια και δεν μπορεί να την φτάσει η ότι έχει Τετάρτη μέσα και έχει μετατοπιστεί ο μαγνητικός βοράς και δείχνει λάθος το κοντέρ. Ακόμη και εκεί πρόβλημα. Τι να πω εγώ. Ο Μεγαλοδύναμος και δικαιοκρίτης να βάλει το χέρι του. Τέτοια ζήλεια πια. |
|
|||
|
|||
...άσε Νάπο, το όνειρό τους είναι να τους γράψουν για υπερβολική ταχύτητα!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άσε Λευτέρη ακολουθούν πιστά τον Κ.Ο.Κ. |
|
|||
|
|||
Σιγά μην το χάσω επειδή είμουνα Πρέβεζα. Τα ξέρω όλα. Αυτός με τα λάστιχα στον peristeras χάθηκε απο το forum |
|
|||
|
|||
Αν δεν έκοβε κείθε απάνου στου καρφί το καλό..η βελόνα θα άρχιζε να κάνει και δεύτερη γύρα στο κοντερ
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Long Way Round Europe 2010: Κυνηγώντας όνειρα σε 13 χώρες... | Ταξιδευτης | Ταξίδια στο εξωτερικό | 479 | 14-01-2013 19:13 |
Νέα Honda 700 με paralell twin engine | deauman | Άλλες εταιρίες | 25 | 29-05-2011 22:45 |
Σύγχρονο αυτοκίνητο με κινητήρα ένα άλογο! | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 12 | 26-05-2010 16:31 |
220V σε 12V με ένα παλιό τροφοδοτικό | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 30-03-2010 07:36 |
Honda: Εξελίσσει on-off με το νέο V4 | arisxios | Άλλες εταιρίες | 18 | 16-09-2009 17:18 |