|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Φώτα σε topcase
Καλησπέρα
Πρόσφατα αγόρασα καινούριο topcase Givi E55 Maxia tech με ενσωματωμένα φώτα και κατά τη διάρκεια του τελευταίου σέρβις ζήτησα από τον μηχανικό στη BMW να συνδέσει τα φώτα της βαλίτσας και τα φλας με αυτά της μηχανής (R1200 GS 2009). Μου είπε πως δε το προτείνει γιατί λόγω canbus δε θα είναι συμβατά και θα μου δείχνει συνέχεια καμμένη λάμπα κτλ. Γνωρίζει κάποιος αν και πως μπορώ το να τα συνδέσω χωρίς να υπάρχει πρόβλημα ? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φώτα σε topcase
για κοιτα να δεις,αν ειναι led οι κοινες λαμπες μεσα στο πακετο....................αν ειναι led αποκλειεται να διαβαζει το can bus λογω χαμηλης καταναλωσης-αν παλι ειναι πυρακτωσης δεν χανεις τιποτα να βαλεις μια παραληλα να δεις τι γινεται..............εγω τα εχω κανει φτιαχτα με led σε givi αλλα σε γιαπωνεζο,τωρα ο γερμανος μας βγηκε πολυ ντελικατος
|
|
||||
|
||||
Με το stop που έχω συνδέσει την δική μου,
δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ...
|
|||
|
|||
και εγω με led το εχω συνδεσει και ειναι οκ
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW TOPCASE | gtas1983 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 10-02-2011 20:35 |
Topcase 1150 | commander | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 26 | 15-12-2010 11:40 |
Φώτα XENON | Gazi | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 24-01-2010 15:59 |
Πλάτη topcase | platon | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 30-07-2009 11:16 |
Φώτα Xenon ΓΙΑ 1200GS 09? | johnkrassas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 28-05-2009 16:11 |