|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΥΛΙΣΗΣ
ναι !!! ακούγεται εντονότερα στα 90 km.. την βλέπω να κάνω μια βόλτα απο motion n style...στο ανέβασμα για το σπίτι...keep u updated
|
|
|||
|
|||
δεν ειναι τπτ. Και εγω εβαλα τα εν λογο λαστιχα (μετσελερ) και ειδα διαφορα στον θορυβο.πριν ειχα τα μπριτσεστον ....!!!
|
|
|||
|
|||
να πάς για να σου φύγει η ιδέα.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
σοβαροι λογοι,δεν μπορω να πω
|
|
|||
|
|||
Στο δικό μου μηχανάκι ο θόρυβος έγινε αντιληπτός από τότε που έβαλα το φτεράκι του πίσω τροχού.Είναι εντονότερος σε στροφές (όταν δίνω κλίση στη μηχανή). Αφού τσεκάρισα για ύποπτους τζόγους και δεν βρήκα τπτ κατέληξα στο συμπέρασμα ότι με το φτερό τοποθετημένο δημιουργούνται οι προϋποθέσεις "ηχείου"και απλά ο υπάρχοντας θόρυβος από την χάραξη του ελαστικού, μεγαλώνει και γίνεται αντιληπτός.
Δες λοιπόν μήπως είναι το φτεράκι που κάνει όλον αυτόν τον σαματά. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Το θέμα του Διονύση μάλλον λύθηκε από τον Θανάση σήμερα το μεσημέρι ....
|
|
|||
|
|||
Ναι αλλά να μάθουμε τι.
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα σε όλους.
Χθες το μεσημέρι πέρασα από την MnStyle. Συναντήθηκα με Θανάση και Μαρκ. Απο ότι φαίνεται πάω για αλλαγή μπροστινών ρουλεμάν..είδομεν..προς το παρόν δεν υπάρχει αμεσότητα στην αλλαγή αλλά έτσι και αλλιώς σε 500-700 km θα πάει για service.... Ευχαριστώ όλους πρώτα από όλα για τις απαντήσεις στο τεχνικό πρόβλημα και για την προτροπή σας για τον Θανάση..(να φανταστείτε ότι όντος είναι δίπλα στο σπίτι μου αλλά ποτέ δεν είχα δώσει σημασία μιας και νόμιζα ότι ασχολούνται μόνο με Minis). Καλό ΣΚ ...θα έχει σουπερ καιρό!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΖΑΣ | BUSA MAKIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 19-11-2009 00:15 |
ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ του συμπλέκτη. | mentorasou | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 22-08-2009 15:48 |