|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καθηγητές υπολογιστών, ερώτηση. Toshiba Satellite L655-
Απόσπασμα:
Έτσι ......................να μαθαίνει ο λαός !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για αυτό gsforom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Θα σου πω άμα τη επιστροφή μου κοπελιά !!
|
|
|||
|
|||
Ωχ, μίλησαν οι άνδρες
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Παιδια να ρωτησω και εγω κατι. Εχω ενα TOSHIBA και θελω να μεγαλωσω την μνημη και τον σκληρο. Συνηθως τα επαιρνα και τα εφτιαχνα με τον Βασιλη (εκατονταρχος).Εχουμε κανα συναδελφο που ασχολειται με αυτα να του φερω το laptop
|
|
|||
|
|||
Θα σου έλεγα εγώ, αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω τίποτα.
Αν δεν βρεις τίποτα πες μου. Είναι πολύ εύκολο να τα βάλεις μόνος σου πάντως. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να εχεις υπ οψιν οτι τα περισσοτερα Τοσιμπα εχουν 2 θεσεις για μνημες και ειναι και οι δυο κατειλημμένες! Αρα αν θελεις να πας ας πουμε απο 2γιγα (2χ1) σε 4 γιγα πρεπει να αγορασεις 2 μνημες των 2 γιγαμπαιτ. Για τον δισκο, πρεπει να τον αντιγραψεις τον πρωτοτυπο σου στον καινουριο σε αλλον υπολογιστη με καποιο προγραμμα τυπου "γκοστ" και μετα να γινει η τοποθετηση στον υπολογιστη σου. Προτεινω τελος να παρεις μια εξωτερικη θηκη (κοστιζει περι τα 12 ευρω) και να βαλεις τον παλιο σου δισκο μεσα ωστε να τον κανεις εξωτερικο! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι λες τωρα. Το κακο ειναι οτι ειμαι τεμπελης σε αυτα και δεν χερω που αγοραζεις την συγκεκριμενη μνημη και τον συγκεκριμενο σκληρο για αυτο το μοντελο. Ειχα βολευτει με τον συγχωρεμενο. Ευχαριστω πολυ παντως. Μηπως σε παρω τηλεφωνο καμια μερα??? |
|
|||
|
|||
Kανενα προβλημα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπορώ να σε εξυπηρετήσω και εγώ, (είμαι TOSHIBA PARTNER), αλλά και στην δική μου περίπτωση, (όπως και του Γιώργου), πρέπει να το στείλεις με μία COURIER.
Πάντως τεχνοκράτες για όλα τα θέματα, υπάρχουν εδώ μέσα..!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Υπογραφής...ερώτηση | Panos74 | Διάφορα | 0 | 16-09-2010 16:23 |
Νέοι ανταγωνιστές του iPad της Apple από τις Samsung και Toshiba | MARK | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 1 | 04-09-2010 02:49 |
Toshiba Satellite U500-17E.Τιμη ευκαιριας | taksidiotis | Πωλήσεις γενικώς | 10 | 16-04-2010 12:46 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ TOSHIBA G810 | paros | Πωλήσεις γενικώς | 3 | 12-02-2010 15:16 |
''Παιδική ερώτηση '' | MARK | Ανέκδοτα | 3 | 14-12-2009 00:02 |