|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΠΙΛΟΓΉ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗΣ ΜΟΤΟ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟ ΟΔΗΓΟ.........
απορώ με την αηδία που κάνετε κάποιοι με τα σκούτερ (οκ ξέρω ότι πατάω ευαίσθητες χορδές γιατί πολλοί τα έχετε για κύρια και την μηχανή για δεύτερη)
αυτά τα πράγματα ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΙΟΥΝΤΑΙ ο κουμπάρος μου άκουσε τη... λογική του και πήρε πριν 2 μήνες ένα beverly 200... πανάκριβα για μένα 1500 (όταν βρίσκεις αφρικάνες και άλλα σε παρόμοιες τιμές)... υποτίθεται μια χαρά... σε μια βδομάδα έκανε ένα μαζεματάκι 180 ευρώ... σε άλλες δυο το πούλησε (με χασούρα) πήρε ένα Moto Guzzi Breva 750* (από πρώην πιλότο - με λίγα χλμ.) μετά από συμβουλή μου και όταν πάει από πελάτη σε πελάτη ανυπομονεί να ανέβει... πριν έλεγε "άντε πάλι στην αηδία"... ...α του βγήκε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΟ στην βενζίνη (ναι το Breva 750 από το Beverly 200) αν θέλετε να ξεκινήσετε πάρτε τουλάχιστον μια ΜΗΧΑΝΗ να τη ευχαριστιέστε, μετρημένη βέβαια, αλλά και ΑΣΦΑΛΗ * είναι ιταλόφιλος "easy rider" οδηγός, δεν ήθελε κάτι με πολλά άλογα, ούτε on-off |
|
|||
|
|||
πολυ σωστος ο νικολας
|
|
|||
|
|||
για μενα η μηχανη ειναι οχημα μεικτης χρησης,μπορεις να την οδηγας?παιρνε την μαζι σου για ολες τις δουλειες που εχεις να κανεις.
|
|
|||
|
|||
ΑΧ-1 !!!!!
Για αρχάριο λέμε.... Μαθαίνεις επάνω σ' αυτή τη μοτό! Φρένα, στρίψιμο, μοτεράκι, όλα άψογα!!! Οικονομικό και πάμφθηνο!!! Μετά, αποφαζίζεις |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και στο χώμα φοβερό! κι εκεί σε μαθαίνει |
|
|||
|
|||
βρίσκεις ακόμα τέτοια;
είχα ένα 250cc και σχεδόν 30 άλογα και θα έλεγα πρόγονος των motard... αααα όμως (μα πως τα λέω αυτά για honda;...) σχεδόν όλα έχουν ανοιχτεί τα μοτέρ τους, όλα θέλουν αμορτισέρ, ενώ πρέπει να είσαι και με 1-2 ηλεκτρονικές στην τσέπη ε για να έχεις... |
|
|||
|
|||
και πάλι πάμφθηνο είναι και παραμένει "σχολείο" Αφού είχες, δε διαφωνείς νομίζω....
|
|
|||
|
|||
συμφωνώ
δεν θα ξεχάσω δικάβαλο και φορτωμένο ερχόμενος από Βόλο... 121 χλμ. την ώρα και αργά αργά απομακρυνόμουν από την νταλίκα καρμανιόλα πίσω μου... 119 χλμ. την ώρα και πλησίαζε ο δολοφόνος (αχ να μη βρήκα έναν τροχαίο) |
|
|||
|
|||
Όντως σχολείο μηχανάκι το ax.αλλα
Με τόσα χλμ στην πλάτη τους μη νομιζεις ότι θα βρεις κανένα που δεν Έχει ανοίξει μοτέρ,πάντως είναι αξιόπιστα,άντε καμία ηλεκτρονική,τουλάχιστον δύσκολα θα μείνεις απο κάτι άλλο αν είναι σωστά συντηρημενο |
|
|||
|
|||
καλά μη λέμε ότι θέλουμε - όλα είναι με χειροποίητες ηλεκτρονικές (Ελλαδάρα) και κάθε 6 μήνες άντε χρόνο τις αλλάζεις πάλι... σαν αναλώσιμο
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΝΕΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ ΜΟΤΟ | MudRat | Χιούμορ | 14 | 25-03-2010 15:06 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΜΟΤΟ | ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Τεχνικά θέματα διάφορα | 28 | 13-12-2009 20:14 |
ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΟΤΟ Α'ΕΞΑΜΗΝΟΥ 09 | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 08-07-2009 17:25 |
ΜΟΤΟ GP | psiloritis | Αγώνες | 14 | 18-05-2009 02:15 |
ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΤΟ | ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΠΕΓΙΝΑΣ | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 18-03-2009 02:10 |