|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σαν υπερτυχερός του Joker.........
Το βραδάκι ήσυχα ήσυχα κάθομαι να δω κανένα εργάκι στην τουβου.
Καμιά φορά με πιάνει και ο ύπνος ... Ξαφνικά έκτακτο δελτίο ειδήσεων. Έναν υπερτυχερό ανέδειξε η σημερινή κλήρωση του Joker, συνδεόμαστε με το πρακτορείο προπό, στο οποίο κατατέθηκε το τυχερό δελτίο. Τσουπ στην τηλεόραση το φωτεινό πρόσωπο της πρακτόρισας. Εδώ σε μας κατατέθηκε και φυσικά ξέρω ποιος είναι γιατί πάντα παίζει τα ίδια νούμερα. Ωχ λέω Είναι παλιός φιλος και παίζαμε μαζί όταν ήμασταν παιδιά. Ξανά ωχ εγώ Η Νότα συνέχιζε να λέει τρέχω εγω ψάχνω το δελτίο, πουθενά το δελτίο. Κάνω τον κόσμο άνω κάτω, το ανακαλύπτω μέσα στο τσεπάκι του πουκαμίσου στα άπλυτα. Μπαίνω στην σελίδα του ΟΠΑΠ και βλέπω .... 1 2 3 4 5 και joker .... OΛΑ !!!! Πάω να δω 1 επιτυχία στην κατηγορία 1..... Παναγιά μου δώδεκα εκατομμύρια είναι δικά μου .... παθαίνω ένα εγκεφαλικό και ένα έμφραγμα και εντελώς ξαφνικά ξυπνάω μούσκεμα στον ιδρώτα. Σκεφτήκατε τι θα μπορούσατε να κάνετε με δώδεκα εκατομύρια ευρώπουλα; Εγώ απλά σκέφτομαι, σε πόσων ανθρώπων την ζωή, θα μπορούσα να επέμβω θετικά. (Αφου γλυτώσω εγκεφαλικό και έμφραγμα ) __________________ Last edited by riko46; 06-01-2009 at 11:34. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σαν υπερτυχερός του Joker.........
βρε Ηλια τη ξυπνησες ?????? καθισε να τα χαρεις και ας κοιμοσουν λιγακι παραπανω....
|
|
|||
|
|||
1 σπίτι = 1.000.000
1 Cayenne S biturbo full packet = 200.000 1 land rever vogue = 150.000 1 ferreti 57' 1.300.000 επαγγελματική επένδυση = 1.000.000 έξοδα για τους φίλους μου 2.000.000 Τα υπόλοιπα στη τράπεζικές επενδύσεις για τα παιδιά μου Μετά ..........ξύπνησα!!!!!!!!!!!!!!!!!!... αχ βρε riko46 τι με κάνεις.. τι με κάνεις.... |
|
|||
|
|||
Riko, να τρως πιο ελαφρά τα βράδυα!
|
|
|||
|
|||
χαχαχαχαχαχαχαχα
|
|
|||
|
|||
καλό
Εγώ, θα πήγαινα γρήγορα να αλλάξω φανέλα(μην αρπάξω καμιά πούντα και τρέχω νυχτιάτικα!!!) |
|
|||
|
|||
Βρε θηρίο μετά τον καφέ πήγατε σε κοψιδερί και σου έκατσε βαρύ?!?!?!!?
|
|
|||
|
|||
Έτσι άρπαξα τη πνευμονία...!!!
|
|
|||
|
|||
Αφού δεν σούρθε και το πλάγιο μη το συζητάς
|
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|