|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να γιατι BMW me boxer
περαστικα σου φιλε μου.τα σιδερα φτιαχνουν!
|
|
|||
|
|||
Περαστικά και αγύριστα...
|
|
|||
|
|||
Περαστικά και να 'ναι το τελευταίο!!...
|
|
|||
|
|||
αφου δεν επαθες κατι παλι καλα, αλλα ομως παλι τι παει να πει αυτο , αυτος ο ######## μπορουσε να σε σκωτωσει, αλλα δεν υπαρχει κανενας ελεγχος απο το #########κρατος
|
|
|||
|
|||
Τώρα είδα το post σου και χάρηκα πολύ που είσαι καλά. Ερχόμουν πίσω σου με ενα RT και σε είδα κάτω .Δεν ξέρω αν με θυμάσε γιατί ήσουν λίγο σοκαρισμένος. Εφυγα σχεδόν αμέσως για Σπέτσες αλλά άφησα ένα χαρτί με το τηλ. μου σε κάποιο φίλο σου που ήρθε μετά. Περίμενα μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο. Εχω φωτό απο το συμβάν αν τις χρειαζεσαι πάρε με τηλ.
Σου εύχομαι να μην σου ξανατύχει και να είσαι σιδερένιος. Τα σίδερα φτιάχνονται. Μέ 5 δεύτερα καθυστέρηση θα ήμουν εγώ ο τυχερός με τον παππού |
|
|||
|
|||
Θύμιο δεν το θυμάμαι.
Να ' σαι καλά φίλε μου. Μου έδωσε ο φίλος μου κάποια τηλέφωνα και τράβηξε και ο ίδιος αρκετές φωτογραφίες. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τελικά έχει μεγαλώσει το forum. Άρα ΝΑ γιατί bmw με boxer και ΝΑ γιατί gsforum. |
|
|||
|
|||
ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΚΑΣ Η ΜΗΧΑΝΗ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.
|
|
|||
|
|||
καλόοο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βάλε τις φωτό ρε φίλε(αν επιτρέπει βέβαια ο Παναγιώτης) Παναγιώτη να είναι το τελευταίο σου αδερφέ |
|
|||
|
|||
Δεν έχω κανένα πρόβλημα.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
..Να!...γιατι Boxer! ...χαλαρωτικο, Δολομιτικο μοτο-clipακι! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 32 | 29-06-2011 13:21 |
Να!...γιατι Boxer!!!! | ΙoannisPanagiotidis | Χιούμορ | 15 | 16-05-2011 16:04 |
...Να!...γιατι Boxer! ...χαλαρωτικο, μοτο-clipακι στα περιξ! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 50 | 01-05-2011 23:04 |
Να γιατι Boxer! (κι ας μην εχω κι εγω!) | ziumann | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 10-04-2011 10:49 |
Να γιατι ΟΧΙ BOXER!!!!! | jarhead | Διάφορα | 25 | 13-06-2010 22:05 |