|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 4- Africa Twin Club Β.Ελλαδος
Ωραίες διαδρομές σε αγαπημένα μέρη
Να είστε πάντα καλά και να περνάτε το ίδιο όμορφα όπου και αν πάτε. :sm5::sm5::sm5: |
|
|||
|
|||
Αχ βρε Πασχαλάκο !!! Αχ βρε φίλε !!!
Τι ήθελα και έβλεπα τις φωτό ? Πρέπει να το μετανιώσατε που πήγατε έτσι ?? Πέστε μου την αλήθεια ,και μην κρύβεστε πίσω από το βουνό !!!!!!!! |
|
|||
|
|||
παιδιά απίστευτη βόλτα. Μπράβο σας!
|
|
|||
|
|||
Να είσαι καλά Πασχάλη να μας ταξιδεύεις
... |
|
|||
|
|||
Έχω μια εβδομάδα να οδηγήσω μηχανή (καθότι κάνω αυτοκινητο-τουρισμό με την καλή μου) και ξαφνικά βλέπω πως μπήκαν οι φωτογραφίες από την εκδρομή των κουζουλών!!! Αλάτι στην πληγή!!
Μπράβο κοπέλια και αυτή τη φορά άξιοι, και του χρόνου με υγεία, ευελπιστώ κάποτε να συνταξιδέψουμε στα Αθάνατα Ελληνικά Βουνά!! |
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφα μέρη, κάποια στιγμή θέλω και εγώ οπωσδήποτε να ανέβω από εκεί πάνω και να χαθώ καμιά βδομάδα!
Όσον αφορά τους ταβερνιάρηδες που κλέβουν θα έπρεπε να τα πεις και να τα γράφεις. Να έχουμε στο νου μας όσοι περισσότεροι γίνετε και να μη πατάει άνθρωπος στο μαγαζί τους. (Τουλάχιστο) Με το καλό και στο 5 και μακάρι να μπορέσω και εγώ του χρόνου (αν δέχεστε και ξενομερίτες) να σας συνοδεύσω! |
|
|||
|
|||
πάντα τέτοια παίδες
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σας περιμενουμε! Τα μηχανακια σας ειναι φτιαγμενα για αυτη ακριβως τη χρηση! Και δε χρειαζεται να περασει ενας χρονος Τον ενα ταβερνιαρη των Αγραφων τον εχω φωτογραφια. Την αλλη την κυρια απο την Αρτοτινα θα την καταλαβετε γιατι ειναι η μονη στην πλατεια με εκσυγχρονισμενο μαγαζι και η μονη που βρηκαμε ανοικτη...δυστυχως δεν προσεξα το ονομα.. |
|
|||
|
|||
Σούπερ η παρέα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 2-Africa Twin Club Β.Ελλαδος | paschalis | Χωμάτινες εξορμήσεις | 91 | 28-09-2012 23:03 |
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 3 AFRICA TWIN CLUB B.ΕΛΛΑΔΟΣ | paschalis | Χωμάτινες εξορμήσεις | 38 | 25-05-2012 00:23 |
africa twin 750 πλαινα πλαστικα | taksidiotis | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 06-04-2011 22:55 |
Africa Twin | kostas_366 | Άλλες εταιρίες | 52 | 05-02-2011 09:04 |
Ζητείται AFRICA TWIN XRV 750 '92-'95 | frits | Ζήτηση | 19 | 24-01-2010 23:42 |