|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γκετεμποργκ Σουηδιας Ιουλιος 2009:Ενα ταξιδι γεννιεται...!
Αυτο πιστευω και γω φιλε Bedouin.
Τα μοναχικα ταξιδια εχουν μια περιεργη ομορφια. Τουλαχιστον θα συναντησω τον αγαπητο Γιαννη στο Solingen και τον γιο μου μαζι με ολα τα μελη της αποστολης στο Γκετεμποργκ. |
|
|||
|
|||
Ολα βαινουν καλως.
Στις αρχες του επομενου μηνα θα παω να κανω εναν τυπικο ελεγχο στην μηχανη στον μηχανικο. Με τον Γιαννη εχουμε ανταλλαξει μηνυματα και ανεβαλε να μου βρει ενα καμπινγκ στο Solingen. Βρηκε ενα καλο. Θα συναντησω και δυο αλλα παιδια εκει, φιλους του. Γιαννη δεν γνωριζω αν γραφουν εδω μεσα κι αυτοι. Η διαδρομη και οι διανυκτερευσεις αλλαξαν λιγο στην επιστροφη, ωστε να μπορεσω να φυγω προς το μεσημερι απο το Γκετεμποργκ και να χαιρετησω τον γιο μου. Ετσι θα κοιμηθω τελικα Αμβρουγο και οχι Βερολινο, στο οποιο θα κατσω απλα κανενα τριωρο να το δω. Μετα Πραγα, Σαλζμπουργκ, Λιουμπλιανα, Βενετια και Ανκονα για το καραβι. Φωτογραφιες απο την διαδρομη. Αντε, πλησιαζει ο καιρος και εχω αγωνια. |
|
|||
|
|||
Με το καλό Ηλία!
|
|
|||
|
|||
Άντε με το καλό λιάκο και περιμένουμε ενημέρωση συνεχώς φίλε!~!!
|
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι και να σου πάνε όλα καλά.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λιάκο, προλαβαίνω να βγάλω κι εγώ εισητήρια? Μήπως και γλυτώσω από τη μουρμούρα της γυναίκας...!!! |
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ενα υπεροχο Σαββατοκυριακο..... | Dionisis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 10 | 20-01-2009 23:58 |