|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άδεια οδηγήσης μηχανή - Θεσσαλονίκη
Καλως σας βρήκα!
|
|
|||
|
|||
δεν νομιζω φιλε οτι κλεινουν ..
και το λεω επειδη κανω δουλειες με την συγκεκριμενη υπηρεσια και δεν εχουν κλεισει ποτε... πες μου αν θες σε πια απο τις δυο υπηρεσιες τις θεσσαλονικης εχεις κανει τα χαρτια σου και αυριο θα ξερουμε σιγουρα!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλά, τελικά από ότι φαίνεται κλείνουν, σήμερα τηλεφώνισα στη Διεύθυνση Συγκ. τμήμα Δυτικής Θεσσαλονίκης και μου επιβεβαίωσαν ότι 22 Ιουλίου με 18 Αυγούστου κλείνουν. Για ρώτα και εσύ αν σου είναι εύκολο να το επαληθεύσουμε... Κρίμα, πάντως, θα φύγει το καλοκαίρι έτσι... Last edited by Leonidas__; 11-07-2011 at 21:43. |
|
|||
|
|||
αυριο το πρωι θα ξερουμε.......
|
|
|||
|
|||
εδω ουτε χαρτι για αδειες δεν εχουν και μας δινουν απο τον υπολογιστη ενα πιστοποιημενο αντιγραφο αδειας.
|
|
|||
|
|||
Εμεις οι ιδιοι που τοσα ...σουρνουμε για τους δημοσιους,αν δουλευαμε εκει (κι οχι στον ιδιωτικο τομεα),οχι μονο θα μιλαγαμε για κεκτημενα δικαιωματα,αλλα και θα ειχαμε την επαρση που φερνει η συναναστροφη με την εξουσια,ακομα και κλητηρες να ημασταν....
Μηπως βρε παιδια για αυτα τα χαλια ειμαστε συνυπευθυνοι ολοι μας? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για την ιστορία, τελικά θα δώσω οδήγηση για το δίπλωμα στις 2 Αυγούστου. Last edited by Leonidas__; 27-07-2011 at 13:08. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βρέθηκε η μηχανή μου | kostaf | Τι μας έτυχε | 34 | 27-06-2011 00:19 |
Η νέα μου μηχανή | Albatros | Διάφορα | 23 | 29-05-2011 12:51 |
Τι μηχανή είναι αυτή; | Markas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 27 | 23-04-2011 16:34 |
Μια μηχανή, μια οικογένεια... | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 24 | 08-09-2010 15:56 |
Νέα μηχανή αναζήτησης | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 06-05-2009 14:07 |