|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ιθακη....!!!!
ξαναλεω οποιος ερθει αν θελει .... ας επικοινωνησει μαζι μου χωρις ντροπες ....θα ειμαι απο 1-15/8
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σου έστειλα πληροφορίες. Ό,τι χρειστείς πάρε με. |
|
|||
|
|||
μιχαλη ευχαριστω πολυ!!!!sliv...ανεβαινω συβοτα,παργα κλπ..κατεβασμα ψαχνομαι...για ιθακη...θα σε "τρακαρω" καπου με το μηχαν-ακι σου
|
|
|||
|
|||
΄στρατο.....να μου επιτρεψεις να βαλω μερικες φωτο απο το νησι σου,που το εχω λατρεψει και εγω
απιστευτα νερα και πολυ φιλοξενοι ανθρωποι..... οτι πρεπει για ησυχες και ομορφες διακοπες..... |
|
|||
|
|||
Kαι εγω εραστης της ΙΘΑΚΗΣ .
Η φωτο απο το εκκλησακι στην μπουκα του Βαθιου , και το Σαρακινικο Last edited by zissimo; 20-07-2011 at 17:46. |
|
|||
|
|||
soy einai eykolo na mou steileis kai mena me pm to thl ths kyrias me ta domatia;
se eyxaristo poly! ego tha eimai apo tis 8/8 eos kai ths 13/8 kai ego me aytokinhto! an thes steile mou plhrofories gia paralies,faghto,poto kai o,ti allo mporeseis kai exeis thn oreksh! kai pali se eyxaristo! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βασιλη, τα στοιχεια τα εχει ο Michael Chatzilias εγω θα ειμαι απο σημερα εως τις 14/8 για τα υπολοιπα επικοινωνησε μαζι.... μου εχω τα παντα στο profile μου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ P.M. ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! |
|
|